GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 20. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Šta nas čeka pre i posle Ahtisarijevog predloga statusa

U najboljem slučaju, bez vlasti na Kosmetu

Bogdanović: Niko pouzdano ne zna kako bi situacija trebalo da se razvija posle 21. januara, ali se nadamo nastavku pregovora. Do..

BEOGRAD - Sada kada više nema sumnje da je Srbija na kartu izbora produžila partiju, sa Kosmetom na talonu, pitanje je samo kako će Marti Ahtisari da promeša špil i da li će posle toga međunarodna zajednica proglasiti pobednika ili ćemo nastaviti da pregovaramo. U srpskom ..


Na sednici GO DSS, lider stranke i premijer Srbije prelomio

DSS u koaliciji sa Novom Srbijom

Naš program za naredne godine ne predstavlja zbirku lepih želja ili praznih obećanja. Mi ne obećavamo. Mi najavljujemo šta ćemo uraditi, rekao je Koštunica

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije i lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica, pozvao je juče Glavni odbor te stranke, pto je i prihvaćeno, da donese odluku o formiranju predizborne koalicije sa Novom Srbijom, javlja Beta. Savetnik premijera i član DSS-a ..


Otkriven organizovani lanac auto-mafije na jugu Srbije

Policajka falsifikovala saobraćajne dozvole

Grupu auto-mafije činilo je šest osoba. Glavnoosumnjičena je referent Policijske uprave u Vranju Snežana Stošić (48), a u unosan "biznis" bio uključen i stomatolog Aleksandar Ostojić (49), koji je pobegao u inostranstvo

VRANJE - Generalni inspektorat MUP-a Srbije otkrio je u Vranju organizovanu grupu prestupnika, koja je bila sastavni ..


Mošti despota Stefana zaista u Manasiji

BEOGRAD - Osim istorijskih podataka, i antropološke analize ukazuju da su mošti despota Stefana Lazarevića u manastiru Manasija.

- Sve antropološke analize pokazuje da smo u naosu crkve u manastiru Manasija pronašli mošti despota Stefana Lazarevića. One odgovaraju godinama u kojima je ..


GLAS U POSETI :Vladislav Bajac, književnik, po povratku iz Trsta

Lažni monopol je beskoristan

Moj uspeh je uspeh svih drugih, kaže u razgovoru za Glas Vladislav Bajac, posle povratka iz Italije gde je ..

Jedan od naših najistaknutijih predstavnika savremene srpske književnosti Vladislav Bajac nedavno se vratio iz Trsta gde je boravio na poziv Tršćanskog PEN centra. U ovom ..


Mrđan Bajić biće predstavnik Srbije na sledećem Venecijanskom bijenalu

Apstraktni nacionalizam

Slikar Vladimir Veličković, komesar za učešće Srbije na Venecijanskom bijenalu 2007, čak nije smatrao za shodno da prisustvuje konferenciji na kojoj je proglašen zvanični predstavnik

Ministarstvo kulture Srbije potvrdilo je da će beogradski vajar Mrđan Bajić biti zvanični predstavnik Srbije na sledećem Bijenalu u Veneciji. Bajića je izabrao akademik Vladimir Veličković, novopostavljeni komesar za Bijenale, čime je prekinuta višegodišnja praksa da..


 


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange