GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 18. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
 
 
 

 
 
 

Stranke će potrošiti 4,6 miliona evra za predizbornu kampanju

Prepušteni samokontroli

Iz budžeta Srbije strankama će biti isplaćeno 364,5 miliona dinara na ime troškova predizborne kampanje. Taj novac je gotovo nemoguće kontrolisati zbog neefikasnosti zakonskog sistema, tvrde istraživači javnog mnjenja

Stranačke kampanje za vanredne parlamentarne izbore koštaće Srbiju 4,6 miliona evra, odnosno 364,5 miliona dinara, a po svemu sudeći novac koji će stići do ..


Suđenje "jatacima" haškog optuženika otvoreno za javnost

Đogo: Mladić je heroj

Jovo Đogo rekao da ne razume optužnicu i da će se braniti ćutanjem. Izjavio da su od 1995. do 2002. tajne službe i državni vrh, Rade Bulatović i Zoran Stanković, štitili Mladića

BEOGRAD - Suđenje optuženima za skrivanje najtraženijeg haškog begunca, generala Ratka Mladića, otvoreno je za javnost, što je prvooptuženi Jovo Đogo, penzionisani pukovnik Vojske Jugoslavije, iskoristio da kaže da je optužnica običan pamflet, da je ne razume i da se ..


Pronađen leš Bobana Pavlovića (59) kod Doljevca

Profesor nađen mrtav

Telo je pronašao petnaestogodišnji dečak u nenastanjenoj kući, a sumnja se da je nastradao pre 15 dana

NIŠ - Leš nepoznatog muškarca pronađen je u četvrtak popodne, u dvorištu nenastanjene kuće u izgradnji, u selu Pukovac, opština Doljevac, saopštila je niška policija. Telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, a policija radi na identifikaciji leša. Prema ..


Više od 2.000 Pančevaca protestovalo ispred Vlade Srbije

Rak nam kuca na vrata

Od vlade se zahteva hitno sazivanje sednice, danas u Pančevu i da izda nalog da se obustavi proizvodnja u Rafineriji nafte i Petrohemiji

Više od 2.000 Pančevaca sa maskama preko lica protestovalo je juče ispred Vlade Srbije i Ministarstva za nauku i zaštitu životne sredine zahtevajući hitnu sednicu vlade i rešenje situacije u Pančevu. Predsednik opštine, predstavnici omladine, medicinskih ..


Ilić obećava preregistraciju "crnogoraca"

BEOGRAD - Velimir Ilić, ministar za kapitalne investicije najavio je da će vozilima sa crnogorskim registarskim tablicama najverovatnije do nove godine biti odobrena preregistracija jer je ovo Ministarstvo pripremilo predlog po kome će ona koštati 300 evra. Ilić tvrdi da će predlog naredne nedelje razmatrati Vlada Srbije i "da nema razloga da ne postupi racionalno". Prihodi od ..


Još dva privatna penziona fonda dobila od Narodne banke Srbije dozvolu za rad

Penzije samo za bogataše

Do sada je u Srbiji sklopljeno samo 105.000 ugovora, što je najniži procenat u jugoistočnoj Evropi. Ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike kaže da će ovaj vid ulaganja tek zaživeti

Privatne penzije u Srbiji uplaćuje samo pet odsto stanovništva, što je najniži procenat u jugoistočnoj Evropi. Do sada je sklopljeno samo 105.000 ugovora, što je ..


 
 
 

     

FastCounter by LinkExchange