GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 15. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Hrvatska ucenjuje Srbiju preko CEFTA sporazuma da bi smanjila dažbine na svoje cigarete

Živkov i Dinkić bore se za interese rovinjske fabrike

Bivši ministri tražili da Srbija prihvati hrvatski predlog i da se za deset puta smanji akciza na uvozne cigarete iz ove susedne zemlje. Ministar Parivodić se ..

BEOGRAD - Delegacija Srbije prošle nedelje u Briselu nije parafirala usaglašeni sporazum o zoni slobodne trgovine u jugoistočnoj Evropi - CEFTA, odbijajući tako ..


Dvoje poginulo, troje teško povređeno

UŽICE - Milorad Gluščević (56), učitelj iz Prijepolja, i Đoko Obradović (57) iz Čajetine poginuli su u direktnom sudaru vozila kojima su upravljali, prekjuče kasno po podne na magistrali između Borove glave na Zlatiboru i Nove Varoši. Jela Ostojić (57), Blagica Kijanović (56) i Gojko Spasenić (54), svi iz Prijepolja, bili su u vozilu s Gluščevićem i zadobili su teške povrede. Prebačeni su u užičku bolnicu, gde se ..


Legija ostao bez para

BEOGRAD - Svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi svedočiće iduće nedelje na suđenju optuženima za ubistvo premijera Zorana Đinđića, najavilo je juče sudsko veće pred kojim se vodi ovaj postupak.Nata Mesarović, predsednik sudskog veća, saopštila je da se glavni pretres nastavlja od 22. do 24. novembra i da je za taj period planirano ..


Zima zatekla 40 porodica-beskućnika iz sela Bogdanje kod Trstenika

U ruševinama čekaju novi dom

Većina meštana živi kod rodbine, jer im je klizište još u martu porušilo kuće. Političari se, kažu u Bogdanju, posle katastrofe u selu pojavili samo jednom

Kada zakoračite u selo Bogdanje, od Trstenika udaljeno šest kilometara, imate osećaj da ste ušli pravo u apokalipsu. Tragovi klizišta iz ..


Zahuktava se raskol u međunarodnoj zajednici zbog Kosmeta

Sukobi u stavovima koji idu Srbiji u prilog

Galjak: EU ne deli stav Velike Britanije o nezavisnosti, s obzirom na to da Ahtisari još nije izašao s konačnim predlogom jer ga ni nema
Italija: Moramo tražiti formulu s kojom će moći da se slože obe strane. D'Alema će uskoro posetiti Beograd. Rešenje mora zadovoljiti obe strane

BEOGRAD - Kristina Galjak, portparol Havijera Solane, potvrdila je juče za Glas da je izveštaj specijalnog izaslanika UN za Kosovo i Metohiju otvorio ..


Eksplozija u fabrici boja i lakova "Nevena" u Leskovcu

Gorelo 200 tona boja

Prema nezvaničnim informacijama, izbijanju požara prethodila je eksplozija

LESKOVAC - U okviru pogona boja i lakova "Nevena kolor" oko 11 časova izbio je požar koji se nešto oko 12 sati razvio svom silinom. Prema prvim informacijama s terena, niko od radnika nije povređen iako su ekipe leskovačke..


 

     

FastCounter by LinkExchange