GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 14. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Kadrovi bivšeg ministra finansija čuvaju fotelje

Dinkić otišao,G17 ostao u vlasti

Državni sekretari ostali, iako, po automatizmu moraju da odu zajedno sa ministrima

Od kada su ministri iz G17 plus napokon podneli ostavke i napustili svoje kabinete u vladi, javnost je očekivala da će njihov primer slediti i ostali državni funkcioneri, koji su na svoja mesta ..


 

SRS čeka reagovanje vlasti

BEOGRAD - Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić izjavio je juče da lider radikala Vojislav Šešelj, četvrtog dana štrajka glađu, oseća prve znake malaksalosti, kao i da stranka očekuje reakciju srpskih vlasti na taj štrajk.
- Naša borba za Šešelja biće imperativ SRS-a. Sve ćemo podrediti tom cilju, zaista nas niti na unutrašnjem niti na spoljnopolitičkom planu osim toga više ništa ne ..


Zveki ozdravio

BEOGRAD - Krivični postupak protiv Zvezdana Jovanovića zvanog Zveki ponovo je spojen sa suđenjem optuženima za ubistvo premijera Đinđića. Postupak je prošle nedelje privremeno odvojen jer se Jovanović žalio da zbog zdravstvenih problema ne može da prati suđenje. Predsedavajući veća sudija Nata Mesarović saopštila je da je lekarskim pregledom Jovanovića u Kliničkom ..


Spremne nacionalne investicije za gradnju gasne infrastrukture

Gas za 100.000 stanova

Privatni ulagači će se za male pare priključivati na mrežu, a cenauvođenja ovog energenta u domaćinstva ostaje visoka, oko 1.000 evra

BEOGRAD - Izgradnjom deset razvodnih gasovoda u centralnoj i zapadnoj Srbiji i mreže za gasifikaciju Loznice i Niša do kraja sledeće godine prirodni gas, ekološki i jeftin energent, biće ..


Stravičan zločin u pančevačkom naselju Kotež

Starac ubijen mašinom za mlevenje mesa

Stojmira Mladenovskog (81) u ulazu zgrade u Vojvođanskom bulevaru 34, u pančevačkom naselju Kotež 2, usmrtio Miloš D. (45)

PANČEVO - Stojmir Mladenovski (81) ubijen je prekjuče oko 18 sati u ulazu svoje zgrade u Vojvođanskom bulevaru 34 u pančevačkom naselju Kotež 2. NJega je komšija Miloš D. (45) na smrt pretukao mašinom za mlevenje mesa. Miloš, inače psihički bolesnik, uhapšen je odmah posle ubistva i pritvoren u zatvorsku bolnicu. Policija je privela i Miloševu suprugu Jasminu, koja je..


 

     

FastCounter by LinkExchange