GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 12. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Stranke već počele negativnu kampanju za predstojeće izbore

Ništa ne nude osim što "pljuju" druge

Milan Nikolić: Negativna kampanja šteti i onom ko se njome koristi i onome na koga je upućena. Oko 40 odsto građana izaći će na izbore jer su siti svih predizbornih priča

BEOGRAD - Srpskim biračima pred predstojeće parlamentarne izbore opet je servirana priča sa suprotnih strana kako bi neman radikala, odnosno demokrata trebalo što pre zaustaviti, pa zato glasači treba da izađu na birališta. A da ponude nešto konkretno kao, recimo, kako..


Na jugu Srbije cveta maloletnička prostitucija

Podvode devojčice Albancima za 10 evra

Vranje je jedan od centara gde se vrbuju maloletne devojčice, starosti od 14 do 16 godina, za obavljanje najstarijeg zanata na svetu

VRANJE - Idemo sa Albancima. Pa, šta? Oni su dobri, pažljivi, nikad nas ne psuju, vređaju, a kamoli da udare. Išla sam dobrovoljno izdržavaju nas, priča mucavo, kao da broji slova, P.F. (15), učenica drugog razreda srednje škole u Vranju. Devojčica, P.F, jedna je od retkih, koja je ..


Šešelj počeo štrajk glađu

BEOGRAD - Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj štrajkuje glađu u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, pred kojim je optužen za ratne zločine. Lider radikala odlučio se na taj potez u petak, istog dana kada su raspisani izbori za parlament, odnosno kada je počela predizborna kampanja.

- Šešelj je juče u 18 sati prestao da jede bilo šta, ne pije ništa ..


Istraživanja pokazala da sedam odsto građana štedi u bankama

Uđu u banku i ne pitaju šta košta

Na uzorku od 1.500 ispitanika NBS saznala da 24 odsto ljudi nema poverenje u banke, 29 odsto im veruje, dok je 44 odsto neutralno

BEOGRAD - Narodna banka Srbije istraživala je koliko je poverenje građana u bankarski sistem i na uzorku od 1.500 ispitanih građana došla do podatka da 80 odsto građana koristi bankarske usluge, 74 odsto ima tekući račun, 23 odsto je zaduženo kreditima, a tek ..


Bubalo umesto Dinkića

BEOGRAD - Predrag Bubalo, ministar privrede vodiće i ministarstvo finansija do izbora novog sastava Vlade Srbije, posle parlamentarnih izbora zakazanih za 21. januar 2007, saznaje Glas.

Čelnik vladinog resora za privredu i član DSS-a obavljaće..


 

     

FastCounter by LinkExchange