GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 11. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Kako je u Skupštini Srbije postignut dogovor o datumima izbora

Reč je reč, kad kažu srpski radikali

Daleko od očiju javnosti nekoliko dana u vreme proglašenja Ustava najžešće se trgovalo, a ulog je bio tajming izlaska na birališta

Rezultat poslednje sednice Skupštine Srbije u sadašnjem sastavu, održane u noći između četvrtka i petka, jeste donošenje Zakona za sprovođenje Ustava koji, pored ostalog, propisuje da se..


Ministri se razdužili, dolaze ljudi iz DSS

BEOGRAD - Mlađan Dinkić, dojučerašnji ministar finansija u kabinetu Vojislava Koštunice, više zvanično ne ide na posao. Dajući ostavku na ovu funkciju, Dinkić je, kako je potvrđeno u informativnoj službi G17, juče ujutru razdužio službeni automobil i odjavio se sa platnog spiska. Time je Koštunici odrešio ruke da u naredne dve nedelje, kako je to Zakonom predviđeno, predloži..


Marti Ahtisari odložio predstavljanje predloga za Kosmet

Status posle izbora

Albanski političari su odluku o pomeranju roka za konačno rešenje statusa Kosmeta dočekali "na nož", saznaje Glas
Bogdanović: Ovom odlukom se samo potvrđuje stav da se pitanje Kosmeta ne može "prebiti preko kolena".

BEOGRAD - Kako se i očekivalo, specijalni izaslanik UN za status Kosova Marti Ahtisari, juče je posle sastanka sa zemljama članicama Kontakt grupe u Beču, odlučio da ..


intervju : Obrad Kesić, politički analitičar iz Vašingtona

Albanski lobisti ojačali pozicije

Očekuje se da mesto predsedavajućeg Komiteta spoljne politike u Donjem domu preuzme Tom Lantoš

Pobedom Demokratske partije na parlamentarnim izborima u Americi, čime je ova partija posle šest godina ponovo obezbedila ulazak svojim predstavnicima u oba doma Kongresa i vlast u Predstavničkom domu, a time i automatski prevlast u Senatu, prekinuta je politička ..


Stranke u vladi, izuzev G17, nezadovoljne radom guvernera NBS

Koštunica smenjuje Radovana Jelašića?

Premijer zamerio guverneru i predložio reizbor zato što je dobijao ozbiljne primedbe od velikih ruskih bankarskih institucija kojima je Jelašić na neprimeren način zatvarao vrata, tvrdi izvor iz DSS

BEOGRAD - Usvajanjem Zakona o sprovođenju ustava sudbina guvernera centralne banke Srbije Radovana Jelašića je zapečaćena, i on će sigurno biti smenjen sa funkcije na prvoj sednici ..


Nenad Vukasović, advokat Zvezdana Jovanovića, predložio

Koštunica svedoči o ubistvu Đinđića?

Vukasović je objasnio da se Vojislav Koštunica u iskazima Čedomira Jovanovića, Dušana Mihajlovića i bivših čelnika SDB-a, pominje kao osoba koja je sprečavala reforme i borbu protiv organizovanog kriminala. On je rekao da su oni krivicu za ubistvo svaljivali na Koštunicu

BEOGRAD - Advokat Nenad Vukasović, branilac Zvezdana Jovanovića, optuženog da je ispalio smrtonosni hitac u premijera Zorana Đinđića, predložio je juče da se ..


Petar Marković (81) iz Bukove Glave tvrdi da je ubio 10 zmajeva

Pera ubiva aždahe

Neće zmaj na decu, ljude i babe. Ali žene od 18 do 40 godina trebalo bi da pripaze

Ako je verovati priči Petra Markovića (81) iz Bukove Glave, zaseoka skrivenog u planinama iznad Majdanpeka, zmajevi nisu izmišljeni. On ih ..


Povređeno šest osoba u selu Botunje kod Kragujevca

Autobus udario u kuću

Zglobni autobus "Vulović transporta" udario u prodavnicu, uništio automobil pun plina, a povrede zadobili vozač i pet putnika

KRAGUJEVAC - Zglobni autobus, pod punim gasom, udario je juče poslepodne u porodičnu kuću Pavlovića, u Botunju. U nesreći je povređen vozač i pet..


 

     

FastCounter by LinkExchange