GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 08. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Skupština danas usvaja Ustav, a ustavni zakon još neizvestan

Koštunica bi hteo izbore 28. januara

Aligrudić: Ustavni zakon je moguće doneti i drugačije, dan kasnije, ili kada bude sigurno da se može usvojiti dvotrećinskom većinom. Ne znači da Ustav nije stupio na snagu ako se ne donese ustavni zakon

BEOGRAD - Srbija je zemlja čudesa - Skupština će danas, čim svečano proglasi Ustav, odmah i da ga prekrši, pošto do zaključenja ovog broja premijer Vojislav Koštunica i predsednik Boris Tadić nisu "našli zajednički jezik" oko predstojećih izbora. I tako će čuveni legalisti državu dovesti..


Zoran Drakulić upozorio da se nastavlja s uništavanjem srpske privrede

Preko kursa pljačkaju kao Dafina

Ekstraprofit ostvaruju uvozna preduzeća i strane banke. Na osnovu toga je krajnje vreme da Srbija vidi ko su sponzori ministra finansija Mlađana Dinkića, naglašava predsednik "Ju pointa"

BEOGRAD - I dok guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić najavljuje mogućnost da evro nastavi da gubi na vrednosti u Srbiji i u narednom periodu i pada ispod 79 dinara, predsednik kompanije "Ju point", Zoran Drakulić, koji je i najsmeliji zastupnik izvozno orijentisane..


General Zdravko Ponoš o slučaju majora Emira Šišića

Neće biti istrage o komandnoj odgovornosti

Ponoš je rekao kako je "neprihvatljiva situacija da čovek koji je pritisnuo dugme završi u zatvoru, a onaj ko mu je naredio nizašta nije kriv"

BEOGRAD - General Zdravko Ponoš, zastupnik načelnika Generalštaba Vojske Srbije, izjavio je juče da Ministarstvo odbrane neće voditi istragu o tome ko je naredio majoru Emiru Šišiću da u januaru 1992. u rejonu hrvatskog sela Podrut obori helikopter Evropske zajednice. Prema Ponoševim rečima..


Suđenje optuženima za ubistvo premijera Zorana Đinđića

Advokati osporavaju i nemačke veštake

Branioci optuženih izjavili da je izveštaj balističara iz Vizbadena "manjkav i nekompetentan"

BEOGRAD - Na suđenju optuženima za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, 12. marta 2003, advokati odbrane juče su pred sudskim većem Specijalnog suda izneli niz primedbi na svedočenje Bernda Salzigera veštaka balističara iz Instituta za kriminološka istraživanja u Vizbadenu ..


Intervju: Nebojša Radmanović, član Predsedništva BiH

Ko hoće da ukine Srpsku, dobiće referendum

Ako opet bude tih zahteva, ostaje naš jasan stav da građani Republike Srpske treba da se izjasne. Jedna od mojih osnovnih ideja je da Federacija poboljša odnose sa Srbijom

Nebojša Radmanović, novi predsedavajući Predsedništva BiH, u kojem su još Haris Silajdžić i Ivo Komšić, i član Dodikove SNSD, u intervjuu za Glas kaže da mu je prvi prioritet da Predsedništvo radi u skladu sa svojim ovlašćenjima, što ranije nije bio slučaj, i da bude koordinator ..


"Mobilkom" za 320 miliona evra dobio licencu za trećeg operatera

Austrijanci konačno "osvojili" Srbiju

"Mobilkom" planira da u sledeće tri godine uloži 600 miliona evra u razvoj mreže, od čega polovinu čini licenca. Već 2007. oni će investirati 100 miliona evra. Cilj im je da u roku od pet godina dostignu udeo na tržištu od 25 odsto

BEOGRAD - Republička agencija za telekomunikacije juče je proglasila austrijsku kompaniju "Mobilkom" za pobednika na tenderu za trećeg operatera mobilne telefonije, pošto je ..


Zvezda u Zubinom Potoku igra u Kupu protiv Mokre gore (13 TV)

Praznik na Kosmetu

Nema razloga za strah, razmišljamo samo o fudbalu i o pobedi, mada ovaj meč ima veliki značaj za naš narod na Kosmetu, rekao je golman "crveno-belih" Aleksandar Radivojević

ZUBIN POTOK - Ekspedicija Crvene zvezde, bez predsednika Dragana Stojkovića, koji će u krugu porodice proslaviti Mitrovdan, kao i bez stranaca (Georgijev, Kastiljo, Alton, Gaj) prenoćila je u Novom Pazaru i doputovala danas u Zubin Potok, gde će odmeriti snage sa ..


 

     

FastCounter by LinkExchange