GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 04. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Tužilaštvo ima nove dokaze o skrivanju haškog begunca

Odloženo saslušanje Mladićevih "jataka"

Osumnjičeni generali Aco Tomić, Nebojša Pavković, LJubiša Vuković, Dragan Živanović i bivši šef obezbeđenja Ratka Mladića Branislav Puhalo

BEOGRAD - Saslušanje četvorice osumnjičenih za pomaganje u skrivanju haškog optuženika Ratka Mladića odloženo je juče u Drugom opštinskom sudu jer Tužilaštvo tom sudu još nije vratilo potrebne spise tog predmeta. Drugo ..


intervju : Dragan Šutanovac, potpredsednik DS o izborima

Kandidati za premijera Matkovićeva i Vujačić

U DS ima bar desetak ljudi koji mogu kvalitetno da obavljaju tu najvišu funkciju
Zašto Srbija ne bi imala ženu premijera

Dragan Šutanovac, potpredsednik Demokratske stranke, u intervjuu za Glas kaže da će ustavni zakon biti usvojen do početka sledeće nedelje i da ne vidi zašto neki traže da bude na Mitrovdan, jer to ne treba vezivati za arhaične..


Svedočenje Mire Bajramovića, bivšeg pripadnika Merčepove jedinice

Ubio više od 70 Srba

Odgovoran sam za smrt 86, svojom rukom ubio sam 72 čoveka, među njima i devet žena. Nismo pravili razliku, ništa nismo pitali, oni su za nas bili ..

Glas objavljuje svedočenje Mire Barjamovića, bivšeg pripadnika tzv. Merčepove jedinice, koji je otvoreno svedočio o zločinima koje su on i njegovi ..


Dulićeva bojkotuje vladu, ali ne i platu

BEOGRAD - Vicepremijerka Ivana Dulić-Marković više od mesec dana ne nalazi za shodno da prisustvuje sednicama Vlade Srbije jer "to nije u redu, pošto je u ostavci", ali joj nije problem da uredno prima platu iz Nemanjine 11.Iako njena informativna služba ne zna kolika joj je plata pretpostavljamo da je, po visini, između ministarske i premijerske. A plata premijera je 111.602,40 dinara, dok je..


Reporteri Glasa sa bivšim zatvorenicima logora na Golom otoku koji čekaju rehabilitaciju

Sjaj golog kamena sanjaju 60 godina

Išli su na robiju zbog jedne reči, a danas im treba gomila dokumenata kako bi dokazali nevinost. Na Skupštini udruženja golootočana raspravljalo se ..

Pre šezdeset godina nisu imali priliku da dokažu da nemaju ništa sa ruskim špijunima i da ne rade protiv države. Međutim, bilo čija ..


Već počela osporavanja koncesije za autoput Horgoš-Požega

Stranci odmah naplaćuju putarinu?

Problem je to što se koncesija odobrava pre nego što je urađena planska dokumentacija i izvršena eksproprijacija, pa se ne zna kuda će prolaziti put. Trasa puta pomerena na desnu obalu Save gde postoje velika klizišta

BEOGRAD - Davanje koncesije za izgradnju autoputa Horgoš - Požega ne samo da je značajno kasnilo u odnosu na prvobitne najave, već je izazvalo i poprilične kontroverze u stručnoj javnosti, pošto..


 

     

FastCounter by LinkExchange