GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 02. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Kasni distribucija evidencionih markica za brašno

Od brašna u budžet 400 miliona dinara

Svaki proizvedeni kilogram brašna trebalo je od 1. novembra da ima evidencionu markicu. Iskustva iz Hrvatske govore da je četvrtina mlinova posle uvođenja markica zakatančena

KIKINDA - Država uskoro uvodi evidencione markice za proizvedeno brašno, a njima će morati da bude obeleženo i brašno koje je za svoje potrebe paor dobio mlevenjem žita u nekom mlinu. Poslovanje mlinara, skladištara, prevoznika i trgovaca brašna na veliko, ali ..


Povređene dve osobe u višespratnici u Gandijevoj 73

Lift pao sa sedmog sprata

U liftu su bile četiri osobe, a teške povrede zadobili su lekarka i tehničar Hitne pomoći

BEOGRAD - Lekarka i tehničar Hitne pomoći teško su povređeni u neobičnoj nesreći koja se dogodila juče oko 16 sati u višespratnici u Gandijevoj ulici 73. Ekipu Hitne pomoći koja je došla na intervenciju u prizemlju zgrade sačekali su Predrag Ječmenica, čijoj majci je bila potrebna medicinska pomoć, i njegov kum Milorad Bajagić. NJih četvoro i još jedan stanar zgrade ušli su u lift i krenuli ka ..


Stranke ne govore kako su trošile pare u kampanji za ustav

Referendumski računi još tajna

U mnogim partijama sigurni su da ni dinara nemaju da vrate u državni budžet, jedino je DS-u ostalo novca za vraćanje u srpsku kasu, dok samo od DSS-a nismo mogli da dobijemo nikakve podatke

BEOGRAD - Ni tri dana posle referenduma parlamentarne stranke ne znaju koliko su para za šta potrošile u kampanji za novi ustav, ali su zato neki političari sigurni da ni dinara nemaju da vrate u državni budžet. Jedino je DS-u ostalo novca za vraćanje u srpsku kasu, dok ..


Reporteri Glasa prošetali Beogradom u Noći veštica i zatekli raznorazne spodobe

Vampiri lutali Knez Mihailovom

U glavnom gradu organizovano niz maskenbala, iako Halovin baš i ne spada u pravoslavne običaje

Dok je Ana na tankim štiklama, ali sigurnim korakom gazila Knez Mihailovom ka Kalemegdanu, prikradala joj se spodoba ogrnuta crnim plaštom. Užurbanih prolaznika nema, čuo se samo žubor fontane u daljini i škripuckanje Nezirijeve kante u koju je prikupljao otpatke po ..


Brdo para za rešavanje zdravstvenih problema školaraca

Za protezu dve plate

Za par cipela, roditelji moraju da "iskeširaju" oko 7.300 dinara, dok je za uloške potrebno izdvojiti 1.800 dinara. Fiksna proteza za korekciju zuba košta od 500 do 900 evra

BEOGRAD - Sistematski pregledi osnovaca i srednjoškolaca u poslednjih nekoliko godina pokazali su da deca u Srbiji imaju najviše problema sa krivom kičmom, ravnim tabanima, ali i sa karijesom i nepravilnim rastom zuba. Za rešavanje ovih sitnih zdravstvenih problema dece, roditeljima je potrebna gomila novca. Glas javnosti je istraživao šta sve roditelji moraju da plate, kada se..


Nastavljeno suđenje u Nikoziji vezano za aferu "Kipar"

Svedok se "ne seća" kako je opljačkana Srbija

Direktor advokatske kancelarije Pambos Joanides svedočio u procesu protiv Laiki banke

NIKOZIJA - Generalni direktor jedne od najprestižnijih kiparskih advokatskih kancelarija, koja je u vlasništvu sadašnjeg predsednika Tasosa Papadopulosa, Pambos Joanides svedočio je prekjuče u procesu protiv Laiki banke, nekada Popular, koju je tužio srpski biznismen Predrag Đorđević. Đorđević je, inače, pretrpeo veliku materijalnu štetu devedesetih godina, jer je ..

 

     

FastCounter by LinkExchange