GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 01. 11. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Političari ne mare koliko koštaju odvojeni izbori

Umesto pet miliona evra, slupali bi 20

Vlada je nedavno izdvojila 30 miliona dinara za pakete hrane, koje je dobilo 11.000 srpskih i drugih nealbanskih porodica sa Kosmeta. Jedni izbori "pojedu" 13 takvih donacija, a ako bi sva glasanja bila istovremeno, mogli bi 26 puta da pošalju te pakete put Kosmeta

BEOGRAD - Srpski političari na sva usta se glože da li predsednički i parlamentarni izbori da budu u paketu, lokalne su ostavili za neka druga vremena, a nikoga nije briga kolika je ..


Kasni setva ozime pšenice

NOVI SAD - Zbog kašnjenja u skidanju ratarskih kultura, u Vojvodini je ozima pšenica dosad posejana na oko 85.000 hektara, što je manje od trećine planiranih površina, izjavio je Lazar Panković iz novosadskog Naučnog instituta za ratarstvo i povrtarstvo. Ratari bi trebalo maksimalno da iskoriste povoljne vremenske prilike jer svaka setva..


U Centru "Sava" počinje 14. "Loreal Sinemanija"

Bouvi kao Nikola Tesla

Filmska revija prikazaće do 8. novembra 29 premijernih ostvarenja i 43 reprizna filma. U okviru pratećeg programa "Dark Sinemanija šest filmova, a projekcije počinju u pet minuta do ponoći

Filmska revija "Loreal Sinemanija" počinje danas u Centru "Sava", a do 8. novembra biće prikazano 29 premijernih i 43 reprizna filma. Četrnaestu "Sinemaniju" otvoriće večeras film..


Reporteri Glasa prošpartali Kosmetom tokom referenduma i zabeležili tugu, nadu i bes u srpskim enklavama

Ne d'o bog nezavisnost

O kakvoj mi to budućnosti uopšte pričamo. Pa i kad na dan-dva odem u Beograd, za te iste moje Srbe ja sam Šiptar. Ko još ..

Vozila Kfora parkirana na svako "malo" duž čitavog puta od prelaska granice Končulj na teritoriju Kosova i Metohije, podignute cevi na tenkovima, vojnici u punoj ratnoj opremi i puškama ..


Istraga povodom eksplozije municije u paraćinskom magacinu

Skladište gađano iz helikoptera?

Da bi prikrili manjak naoružanja, koje je prodato na teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza, najverovatnije ..

PARAĆIN - Skladište municije u Paraćinu, koje je eksplodiralo 19. oktobra, pogođeno je helikopterskom raketom, saznaje Glas iz dobro obaveštenih izvora..


Rak dojke godišnje ubije više od 1.300 žena

Najčešći tumor žena i vodeći uzrok smrti danas u Srbiji je maligni tumor dojke. Svake godine kod nas se registruje 4.000 novoobolelih, što predstavlja više od četvrtine svih malignih bolesti kod žena. Procenjuje se da ova bolest godišnje ubije oko 1.300 žena..


Više od 100 srpskih preduzeća u vlasništvu firmi sa Kipra

"Kiprani" drmaju srpskom privredom

Najveću srpsku kompaniju "Delta", koja je pokupovala desetine najboljih fabrika i firmi iz Srbije, osnovala je kiparska of-šor firma "Hemslejd trejding limitid"

BEOGRAD - Verovatno nijedna zemlja na svetu, pa ni među onima koje su u tranziciji ili je završili, nema toliki broj preduzeća koje su posle vlasničke transformacije u vlasništvu ..

 

     

FastCounter by LinkExchange