GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 24. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Obaveštenje čitaocima


Zaustavljeno objavljivanje
ispovesti Radovana Karadžića

Objavljivanje najnovijih fotografija i ispovesti Radovana Karadžića, koje smo u Glasu javnosti najavili za danas, odložili smo za sutra. Razlog su sugestije pojedinih visokih državnih funkcionera, koji su uredništvu našeg lista predlagali da se tekst ne objavi.

Redakcija Glasa javnosti saopštava da će, i pored ljubaznih sugestija, najnovije fotografije i ispovesti Radovana Karadžića, ipak, početi da objavljuje od sutra pod naslovom "Vrbuju porodicu da me proda"

Uredništvo Glasa javnosti


Reporter Glasa juče u Sjenici proverio kako vernici muslimanske veroispovesti proslavljaju svoj veliki praznik

Bajramsko jutro u Sjeničkom polju

Kod Taša Hamidovića posle podne u goste dolaze i prijatelji pravoslavci. Oni kod njega na Bajram, on kod njih na krsnu slavu: "Meni je važno da je čovek - čovek, koje je vere, manje je bitno"

Juče zorom, na samoj ivici Sjeničkog polja, dok su se po dolinama okolo još vukle magle, a prvi zraci sunca tek promaljali od Javora, izašao Tašo Hamidović na put, iza njega sinovi, pa krenuli peške u Sjenicu ..

alt= kompletan tekst...


U Izraelu četvoro umrlo posle imunizacije od sezonskog gripa

Vakcine protiv gripa - na proveri!

U Izraelu se koristila ista vakcina kao i kod nas - farmaceutske kuće "Sanofi- Paster". One koje su uvezene u Srbiju, još su na redovnoj kontroli u Nacionalnoj kontrolnoj laboratoriji Agencije za lekove. Epidemiolozi tvrde da nema mesta za strah i paniku

BEOGRAD - Vest da je Izrael u nedelju uveče obustavio vakcinaciju protiv sezonskog gripa jer je četvoro ljudi umrlo pošto su primili vakcinu, uznemirila je javnost u našoj zemlji. Imunizacija kod nas, ove godine ..

alt= kompletan tekst...


Bivši radnici PIK "Zemun" optužuju direktora kompanije

"Isparilo 300 hektara
zemlje i 400 krava"

Najveća vrednost PIK "Zemun" nisu farma krava i oprema za proizvodnju mleka, već 2.700 hektara zemljišta na atraktivnoj lokaciji

BEOGRAD - Grupa od 120 bivših radnika Poljoprivrednog kombinata "Zemun" optužila je sadašnjeg direktora ovoga preduzeća Đorđa Đokića za rasprodaju imovine. Njega je na ovo mesto postavila Vlada Srbije ..

alt= kompletan tekst...


Danas počinje 51. međunarodni beogradski sajam knjiga

Osam stotina izdavača,
tri stotine inostranih

Manifestaciju, koja traje od 24. do 30. oktobra, otvoriće književnik Goran Petrović i američka književnica Giš Džen. Prvi put svoje knjige izložiće Pakistan i Indonezija. Amerika počasni gost

Jedna od najvećih i najznačajnijih kulturnih manifestacija u našoj zemlji, kao i u regionu, 51. međunarodni beogradski sajam knjiga biće otvoren večeras u 18 časova. Čast da označi početak ovog velikog praznika knjige ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange