GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 23. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Uz referendumsku počela i predizborna kampanja

Ko o čemu - Srbija
o Mladiću i Hagu

Analitičari ocenjuju da je neprimereno, državnim parama, glumiti "referendumsko jedinstvo", a promovisati stranačku kampanju. Poslednji primer takve promocije je izjava predsednika Tadića "da će njegova stranka predvoditi novu vladu posle izbora, koja će uhapsiti Mladića"

BEOGRAD - Kada udarne informativne emisije na elektronskim medijima traju duže od fudbalskog poluvremena, možemo biti sasvim sigurni da je izborna kampanja počela. Ponovo smo u prilici da gledamo ..

alt= kompletan tekst...


Specijalci juče uništavali neeksplodirane mine u okolini skladišta u Paraćinu

Pustoš i zgarište kilometrima unaokolo

Nakon raščišćavanja autoputa od neeksplodiranih eksplozivnih sredstava, specijalne jedinice Vojske Srbije juče su počele da raščišćavaju okolinu skladišta na Karađorđevom brdu. Najvažnije je da stanovnici naselja ..

alt= kompletan tekst...


Hua Đijang demantovala za Glas napise o stvaranju vojske Kosova

Budući status će odrediti odbranu

Ahtisari neće pomoći bilo kome da stvori bilo šta, pa ni vojsku na Kosovu, bez obzira na sugestije

BEOGRAD - Cilj specijalnog izaslanika UN za Kosovo i Metohiju Martija Ahtisarija nije da kroz svoju koncepciju statusa pomogne formiranje vojske na Kosovu, iako su se neki mediji već dali u promociju nove ..

alt= kompletan tekst...


Poljoprivredni radovi u Bašaidu uzimaju krvavi danak

Poginuo pod kombajnom

za branje kukuruza

Zbog napada epilepsije Jožef Gajer ispao iz traktora i završio pod kombajnom koji ga je usmrtio. Svake godine u ovom delu Vojvodine dogodi se barem jedna slična tragedija, dok broj osakaćenih nije zanemarljiv

BAŠAID - Ni ove jeseni u jeku poljskih radova na banatskim poljima berba kukuruza nije prošla bez krvavog danka. Jožef Gajer (52) iz Bašaida kod Kikinde tragično je nastradao u subotu popodne ..

alt= kompletan tekst...


Šestoro uhapšeno zbog ratnih zločina nad Srbima u Osijeku

Branimir Glavaš najzad iza rešetaka?

Hrvatski mediji navode da će ovo privođenje biti presudno za konačno određivanje pritvora ratnom komandantu Osijeka, za koga se navodi da je prvoosumnjičeni u privedenoj grupi

ZAGREB/OSIJEK - Šest nekadašnjih pripadnika Samostalne uskočke satnije uhapšeno je pod sumnjom da su počinili ratni zločin nad Srbima u Osijeku 1991. godine, a hrvatski mediji ocenjuju da će ..

alt= kompletan tekst...


Reporter Glasa u Bratislavi, koja je vešto spojila duh starog i novog vremena

Dvorci i svemirski brodovi

Pored dvorca Marije Terezije, najprepoznatljivijeg znaka stare Bratislave, tu je i čuvena katedrala Svetog Martina, na čijem se vrhu nalazi trista kilograma teška kruna. Ogromne tržne centre i gradsko jezgro povezuje most, nad kojim se uzdiže neobični restoran

- Pa, Bratislava i nije tako posebna - bio je prvi utisak beogradskih novinara, koji su se početkom oktobra sjatili u slovačkoj prestonici, što u pratnji srpskog premijera, što zbog seminara o EU. I zaista, dolazak u glavni grad ..

alt= kompletan tekst...


SUTRA SAMO U GLASU JAVNOSTI


Najnovije fotografije i ispovesti Radovana Karadžića

Vrbuju porodicu da me proda

Reporteri Glasa javnosti u toku 24 časa na više lokacija zabeležili uzbudljivu priču koja nikog neće ostaviti ravnodušnim...

 

     

FastCounter by LinkExchange