GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 22. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Ministri već u izbornoj kampanji, nemilice arče novac NIP-a

Naveliko se počelo sa
šminkanjem stvarnosti

BEOGRAD - Doskoro nijedan srpski ministar nije hteo ni da čuje, a kamoli pristane da "dinar više" odvoji za neku preku potrebu puka, koja nije "propisana" njihovim planovima i idejama ..

alt= kompletan tekst...


Državne pare za stranačku reklamu

BEOGRAD - Demokratska stranka sa 19,2 miliona dinara, koliko je dobila za organizovanje referendumske kampanje, uveliko po Beogradu, vodi i kampanju za izbore koji će, svakako, da uslede po izjašnjavanju građana ..

alt= kompletan tekst...


MOJE DRUGO JA Vuk Bojović, direktor Beogradskog zoološkog vrta

Možda sam potomak
Kraljevića Marka

U mom selu ima jedno mesto koje se zove Andrijin grob. To je, po legendi, grob Markovog brata. Živim kao Gandi, jedem jednom dnevno, pogledam neki dnevnik, zaspim još u fotelji. Ustajem u pola pet, na poslu sam već u šest

Direktor Beogradskog zoološkog vrta Vukosav-Vuk Bojović pre više od 20 godina rešio je da malkice zaintrigira javnost pričom kako je on, u stvari, potomak Kraljevića Marka. Nema svog Šarca, ali ko nije čuo za ..

alt= kompletan tekst...


GLAS U GOSTIMA Čarls Simić, savremeni američki pesnik srpskog porekla

Nisam uhvatio tajnu poezije

Ne može čovek tek tako da sedne i počne da piše pesmu. Mora nešto da te pokrene. Talenat je nešto što ne može da se nauči. Pre nego što primim studenta u klasu, pročitam ono što je napisao, ako nema talenta, to mu i kažem

Poznati američki pesnik srpskog porekla Čarls Simić nedavno je, posle više godina, u organizaciji Američke ambasade doputovao u Beograd gde će za vreme Sajma knjiga zajedno sa još nekoliko svojih sunarodnika ..

alt= kompletan tekst...


INTERVJU Anka Vojvodić, prvi ambasador Crne Gore u Srbiji

Svim srcem u Beogradu

Anka Vojvodić, prvi ambasador Crne Gore u Beogradu posle gotovo sto godina, za Glas kaže da je od juče (dobila agreman od predsednika Borisa Tadića) dobrodošla kao ambasador u Beogradu ..

alt= kompletan tekst...


Na kraju trogodišnje srednje škole učenike čeka završni ispit

Budući srednjoškolci
polažu tri vrste mature

PodnaslovProgrami završnog ispita, opšte i stručne mature još su u pripremi, a prvo će ih polagati sadašnji osmaci za tri-četiri godine

BEOGRAD - Generacija učenika koji sada pohađaju osmi razred na kraju srednje škole polagaće završni ispit ili opštu i stručnu maturu. Izmenama i dopunama zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange