GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 20. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

U Paraćinu eksplodiralo sedam vojnih magacina sa 3.500 tona minsko-eksplozivnih sredstava

Serija eksplozija bez ljudskih žrtava

Materijalna šteta u Paraćinu i Ćupriji premašuje deset miliona dinara. Količina eksploziva bila ravna snazi četvrtine atomske bombe bačene na Hirošimu

Deo municije i minsko-eksplozivnih sredstava u vojnom magacinu na Karađorđevom brdu, iznad paraćinskog naselja 7. juli, u kome je smešteno 3,500 tona municije i eksploziva, detonirali su juče ujutru ..

alt= kompletan tekst...


Posle duže vremena vlada dozvolila korekciju cene energenta

Gas poskupeo 35 odsto

Cena za daljinske sisteme grejanja povećana je za 5,28 dinara po kubnom metru. I domaćinstva će plaćati višu cenu, koja će danas biti poznata

BEOGRAD - Vlada Srbije juče je dala saglasnost na odluku Upravnog odbora "Srbijagasa" kojom se odobrava poskupljenje prirodnog gasa za daljinske sisteme grejanja za 5,28 dinara po metaru kubnom ..

alt= kompletan tekst...


Radmila Todić-Vulićević iz Prištine sudi se s poznatom albanskom političarkom

Iz stana je izbacila Kaćuša Jašari

"Doći ispred svoje kuće, a ne ući", zastaje Radmila u pola rečenice. A onda tiho, bez gorčine u glasu odlučno kaže: "Ali ja kroz Prištinu idem peške, jer nebo je moje, ulice su moje"

Nekako u isto vreme kada su njenu Prištinu najstrašnije ranjavale NATO bombe i kada je jedan po jedan prijatelj, komšija, poznanik zaredom zauvek nestajao iz njenog života, Radmila Todić-Vulićević pokušala je ..

alt= kompletan tekst...


Zgrada u kojoj živi košarkaš Zvezde osvanula ispisana grafitima

"Grobari" prete Guroviću

Ulaz zgrade u Mirijevu osvanuo sa natpisima: "Bićeš ubijen, Milane", "Guroviću p....", "Milane ustašo", "Ćerka ti je kurva", Je... ti ženu". Grafite su navijači "ukrasili" crtanjem nacističkih simbola. Crvena zvezda apeluje na nadležne državne organe da se zaštiti porodica Gurović
Rat na relaciji Milan Gurović - navijači Partizana se nastavlja. "Grobari" su u noći između srede i četvrtka zadali novi "udarac" najboljem igraču Crvene zvezde. Na ulazu u stambenu zgradu u Mirijevu ..

alt= kompletan tekst...


Zvezda se sprema za gradnju na kompletnom zemljištu oko stadiona

Nova "Marakana" za Univerzijadu!

Sekretarijat za urbanizam i Urbanistički zavod prihvatili su projekat. Zaživeće gradnja sportskog kompleksa, kao i rekonstrukcija "Marakane" za letnju Univerzijadu 2009. godine, čije će otvaranje i zatvaranje biti upravo na stadionu Crvene zvezde, najavljuje direktor stadiona Milorad Ćorović

Komisija za imovinu, koju je formirao Upravni odbor Crvene zvezde na poslednjoj sednici, već se dala u posao. Preciznije, njen član Milorad Ćorović, direktor stadiona "crveno-belih", spremio je ..

alt= kompletan tekst...


 

     

FastCounter by LinkExchange