GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 18. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

INTERVJU Vladika raško-prizrenski Artemije po povratku iz SAD i Rusije

Ceo svet diže ruke
od nezavisnog Kosmeta

Iz SAD i Rusije donosim optimističke vesti. Od Vatikana ništa dobro ne možemo očekivati, niti smo u istoriji išta dobro dobili. Pretnja i sila su svi albanski argumenti

Posle intenzivne diplomatske aktivnosti u SAD i Rusiji, Njegovo preosveštenstvo vladika Raško-prizrenski i Kosovsko-metohijski gospodin dr Artemije (Radosavljević) sa saradnicima posetio je redakciju Glasa javnosti ..

alt= kompletan tekst...


Šta Srbiju očekuje posle loših vesti iz Evropske unije

Slepo crevo Evrope

Tadić: Svako mora da radi u svojoj zoni odgovornosti i mora da ubeđuje evropske političare jer Srbija sada ne sme da stane. Patrik Rok: Ne možete da diktirate uslove za primanje. Ubeđen sam da ćete sledeće godine u ovo vreme potpisati sporazum

BEOGRAD - Putuj Evropo i ne misli na nas, izgleda, da je sve što Beograd može da kaže posle luksemburškog "hladnog tuša". Džaba Borisu Tadiću i Vojislavu Koštunici svo ubeđivanje Evropljana ..

alt= kompletan tekst...


Sreten Jocić - Joca Amsterdam proslavio ženin rođendan

Žurka pre robije

Iako ga uskoro očekuje suđenje u kojem je označen kao naručilac ubistva Gorana Marjanovića, Jocića to mnogo ne brine, već organizuje slavlja i sklapa "poslove"

BEOGRAD - Sreten Jocić, u svetu i kod nas mnogo poznatiji u svetu kao Joca Amsterdam (bos iz sive zone svetskog biznisa) proteklog vikenda organizovao je "gala veče", rođendansku žurku svoje ..

alt= kompletan tekst...


Fudbalski stručnjaci uglavnom protiv angažovanja psihoterapeuta

STRATEG NAJVEĆI PSIHIĆ

Kada bismo angažovali psihologa, igrači bi verovatno pitali: "Pa, dobro da li smo mi ludi?". I ja bih se sada slično zapitao. Mislio bih da sa mnom, kao trenerom, nešto nije u redu, reko je šef struke OFK Beograda Slobodan Krčmarević
Voleo bih da sam imao psihologa tokom krize posle eliminacije od Artmedije i Makabija rekao je Vladimir Vermezović

Pre dva dana Partizan je dobio novo pojačanje - psihoterapeuta. Angažovanjem Vladimira Miloševića "crno-beli" definitivno ne mogu da pogreše, ali je diskutabilno da li će novi član stručnog štaba ..

alt= kompletan tekst...


Nema preregistracije
kola sa CG tablicama

BEOGRAD - Predreferendumskoj javnoj raspravi o novom ustavu juče se pridružilo i Udruženje građana "Vlasnici vozila iz CG" koje je odustalo od ranije najavljenog bojkota ustava. Ovo udruženje je pozvalo ..

alt= kompletan tekst...


Natovci ne mogu na piće
u naše drumske kafane

BEOGRAD - Izjava ambasadora SAD u Beogradu Majkla Polta da bi uskoro moglo da dođe do tranzita snaga NATO-a kroz Srbiju, prema tvrdnjama vojnih analitičara ne predstavlja nikakvu "novost niti senzaciju" ..

alt= kompletan tekst...


Isidora Žebeljan o komponovanju i pisanju

Kako savladati palanku

Razmišljanje o novoj operi. Privlače me eseji. U Salcburgu i Bregencu mogu se videti najspektakularnije operske produkcije, koje su zanimljivije i od filmova

Dve godine posle svetske premijere u Veneciji, beogradska publika je prošle nedelje na Bemusu mogla da čuje, prvi put, delo Isidore Žebeljan "Konji Svetog Marka", u izvođenju Beogradske filharmonije ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange