GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 17. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Smirite se, i to što je hitnije moguće. Osim zdravlja, mogu da se pogoršaju i odnosi s ljudima iz vaše blizine, a taj luksuz sebi ne možete da priuštite. Možete tvrdoglavo da insistirate na tome da ste baš vi u pravu, ali od toga neće biti nikakve koristi. Razmislite o svemu što vam se događa. Možda je bolje napraviti kompromis. Mogli biste da dobijete neprijatne vesti od prijatelja, neki poslovi će bezrazložno da zapiNju, a put koji ste planirali mogao bi da se izjalovi u poslednjem trenutku. Najveću pažnju posvetite svakodnevnim poslovnim obavezama: svaki vaš propust mogao bi biti povod za prave nevolje. U saobraćaju budite jako oprezni. Ne započinjite nove poslove. Izazivate averziju okoline, što umanjuje vaš karakterističan dečji, dobrodućan šarm, a donosi i nevolje sa osobom koju volite. Mogli bi da vas "zaborave" neki ljudi na koje ste računali. Sve to neće imati preterano štetne posledice. Bez obzira na pomenute probleme, ipak ćete biti bolje raspoloženi jer vam je objektivno situacija sve bolja.

 

RAK LAV DEVICA
Neki pripadnici znaka mogli bi da poprave odnose s decom ili mlađim osobama. Naročito dobro mogli biste da obavljate poslove vezane za pisanje ili računanje. Sve sitnije poslove koje ste odlagali, danas ćete s lakoćom završiti, telefonirajte, pišite pisma, ugovarajte poslove. Slobodno vreme provedite što aktivnije, u društvu osobe koju volite. Izbegavajte nepotrebne razgovore jer će biti izvor nerazumevanja. Teško će vam uspevati da mirno odslušate veliki broj kritika koje će vam biti upućene. Mnoge od njih će biti preterane ili potpuno neopravdane, što će vas dodatno ljutiti. Doći će do nesklada u odnosima s mlađim kolegama, a nerviraće vas i deca. Osiguravate postojanost i ozbiljnost, koja se odražava na sve što radite i zbog koje ćete u narednom periodu možda i biti nagrađeni. Međutim, ostanite oprezni u vezi s promenama jer nisu dobre. Vrlo pažljivo kontrolišite sve važne ugovore i čuvajte se zakonski spornih poslova. Moglo bi biti i manjih poremećaja apetita, a kontrolišite i krvni pritisak.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zdravlje vam je odlično, a imate i dovoljno energije da sve poslove obavite baš onako kako ste planirali. U svemu što radite sada ćete biti vrlo spretni i uspešni. Šarmom osvajate poslovne partnere, a posebno zračite u razgovoru sa uticajnim ljudima koji žele da vam pomognu. Konačno znate šta hoćete da menjate, pa to i uradite. Ne prezate ni od manjih sukoba ako procenite da su opravdani. Mogli biste, ako ništa drugo, da se zaljubite ili poboljšate već postojeću vezu. A pošto vam je priroda takva, mogla bi to da bude dugotrajna i ozbiljna veza. Osim toga, zdravlje vam je sada odlično, pa možete istovremeno da budete aktivni na više polja. Inače, promene su vam takođe dobro aspektovane, ali nemojte da ih preduzimate na prečac. U ovom periodu donosite jako važne poslovne odluke, koje će biti isplative i doneti vam veći ugled i zaradu. Nećete biti umorni i bezvoljni kao što ste bili veći deo ove godine. Ali sada vas hvata groznica za putovanjima. Računate i na dobre odnose s prijateljima i imate želju da prenesete dobro raspoloženje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Destruktivne porive pokušajte da usmerite prema neurednom stanu ili spravama u teretani. Počnite s velikim spremanjem, radite što više možete, bolje to nego da se svađate. Ipak, postoji i opasnost od samopovređivanja. Baš sve osobe koje volite i kojima ste dragi imaće strpljenje i puno razumevanja za sve vaše bubice. Nađite dovoljno vremena za odmaranje. Još je dobro vreme za vaše investicione planove, ali i za okončavanje poslova sa sudovima. Izbegavajte veće kupovine i nemojte da se svađate s kolegama. Provodite što više vremena sa starim prijateljima. Bilo bi korisno da se, ako je moguće, bavite kakvim telesnim aktivnostima, sportom na primer. Poslovi se odlično odvijaju. Oni koji uče polažu ispite s lakoćom. Lakše komunicirate s okolinom nego inače, a odlično bi mogla da vam ide i trgovina. Sabraniji ste, u stanju da obavljate više poslova nego proteklih dana. Idu vam i poslovi vezani za pisanje. U svemu ste odgovorni i savesni, pa to ostavlja pozitivan utisak na vaše poslodavce.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Svaka poslovna žena mora da obrati pažnju i na detalje
"St. George" na Sajmu mode predstavio svoju najnoviju kolekciju