GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 16. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Profesionalna vojska Srbije imaće i svoj rezervni sastav

Trećepozivci za "ne daj bože"

Zoran Puhač: Razlika između pasivne i aktivne rezerve je u tome što bi aktivnu formirali jači, mlađi i osposobljeniji muškarci, dok bi pasivnu rezervu činili oni koji se kolokvijalno nazivaju trećepozivcima

Osnovu organizacione strukture Vojske Srbije 2015. godine predstavljaće bataljon-divizion-eskadrila, a sastav vojske činiće profesionalna vojska, aktivna i pasivna rezerva, koje će se grupisati u dva vida ..

alt= kompletan tekst...


Trećina proizvodnje brašna u sivoj zoni

BEOGRAD - Zamenik generalnog direktora "Žitovojvodine" Zdravko Šajatović izjavio je da će obeležavanje brašna evidencionim markicama od 1. novembra smanjiti prodaju te namirnice u sivoj zoni ..

alt= kompletan tekst...


Kako je "stečajna mafija" pljačkala preduzeća "Rad" i "Ineks intereksport"

Pijevčević hteo da bude
guverner Narodne banke

Stečajni upravnici ove dve firme postavljeni po nalogu optužene grupe, a onda radili u njihovom interesu, nelegalno zaradivši astronomske sume

BEOGRAD - Sekula Pijevčević, direktor Kreditno eksportne banke, koji je u optužnici specijalnog tužioca označen kao jedan od organizatora "stečajne mafije", na vrhuncu svoje poslovne karijere ..

alt= kompletan tekst...


Teška saobraćajna nesreća kod Velikog Gradišta

Mladić poginuo
u sudaru s kombijem

Iako su se odmah aktivirali vazdušni jastuci, vozač "micubišija" Željko Marjanović (21) preminuo na licu mesta usled preloma vratnog pršljena, a njegov suvozač Branislav Miladinović (23) teško povređen

VELIKO GRADIŠTE - Željko Marjanović (21) iz Kurjača, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro dogodila u naselju Majilovac kod Velikog Gradišta. Do nesreće je došlo u dva sata ..

alt= kompletan tekst...


Zakon o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ne primenjuje se već tri godine

Lustracija potpuno zaboravljena

BEOGRAD - Zakon o odgovornosti za kršenje ljudskih prava (čitaj o lustraciji) iako su ga izglasali poslanici Narodne skupštine Srbije pre više od tri godine je mrtvo slovo na papiru i ne primenjuje se ..

alt= kompletan tekst...


Ivica Vidović o pozorištu i saradnji glumaca iz dve države

Nisam varao publiku

Glumac ne može da se opredeli za najdražu ulogu. Bilo je loših, manje loših, dobrih, manje dobrih. Ako varaš publiku, varaš i sebe

Ivica Vidović, nesumnjivi bard hrvatskog glumišta, gostovao je sa zagrebačkim teatrom "Rugantino" i predstavom "Sa' će Božo, svaki čas" na ovogodišnjem Prvom internacionalnom festivalu ..

alt= kompletan tekst...


Prvoligaš iz Čačka ogorčen potezom huligana koji su nosili obeležja Kju-Kluks-Klana

Osmorica navijača u pritvoru

Rasisti iz Čačka! Zvuči i smešno i tužno u isto vreme. Zar je moguće da u srcu Srbije stasavaju generacije kojima su nepoznanica rasne razlike i tolerancija? Kako god, grupa od oko 50 navijača Borca ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange