GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 14. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Mnogobrojne afere, koje su poslednjih godina potresale srpsku javnost, i dalje čekaju na razrešenje

Afera po afera - nikom ništa

One su postale moćno političko oružje kojim se plaše stranački disidenti, neposlušni tajkuni, neverni koalicioni partneri i bivši saborci

Afere koje periodično uzdrmaju srpsku javnost svoju kulminaciju, uglavnom, ne dostižu na sudu prilikom izricanja presude, već u medijima, u kojima od bombe postanu samo fitilj, koji se posle nekoliko dana ..

alt= kompletan tekst...


Tadić okončao neuspelu misiju sa evropskom trojkom u Finskoj

Ništa od pregovora

Tadić predložio da se postavi jedna uslovna klauzula da se ugovor primeni onog trenutka kada se završi saradnja s Hagom. Dogovor samo o olakšicama za vize; Ren: Ništa bez Mladića; Solana: Nadam se da ćemo pomoći Srbiji

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić nije juče u Helsinkiju uspeo da ubedi visokog predstavnika EU Havijera Solanu i evropskog komesara za proširenje Olija Rena da se uslovno nastave pregovori ..

alt= kompletan tekst...


Kamion smrskao majku i dete

BEOGRAD - Biljana Urošević i njen sin D. U. (4) poginuli su, a Slavica Lukić (33) teško je povređena juče oko 14.30 sati kod autobuske okretnice u Ustaničkoj ulici kada ih je pregazio kamion ..

alt= kompletan tekst...


Optužnica protiv 35 pripadnika "stečajne mafije"

Uzeli milijarde iz
državnog budžeta

Okrivljeni su u stečaj odveli mnoga preduzeća

BEOGRAD - Suspendovani predsednik Trgovinskog suda Goran Kljajević, advokat Nemanja Jolović, Sekula Pjevčević, direktor KEB-a i Slobodan Radulović, odbegli direktor "Ce marketa", zajedno sa ..

alt= kompletan tekst...


Miki Manojlović u Zrenjaninu na snimanju "Hadersfilda"

Igraću đenerala Dražu

Igram marginalca koga je vreme napravilo takvim. Uskoro u "Zavetu" Emira Kusturice.

ZRENJANIN - Iako je preokupiran mnogobrojnim obavezama, naš proslavljeni glumac Miki Manojlović ipak je ove sedmice došao u Zrenjanin, gde je učestvovao u snimanju domaćeg filma "Hadersfild" ..

alt= kompletan tekst...


Ministri finansija i prosvete i sindikati dogovorili se o ceni rada

Plate veće za 50 odsto

Na kraju sledeće godine nastavnici sa visokom stručnom spremom imaće prosečnu platu od oko 425 evra, a sa višom školom oko 360 evra

BEOGRAD - Od novembra ove godine do novembra 2007. godine zaposlenima u prosveti plate će biti uvećane i do 50 odsto. Nastavnicima sa visokom stručnom spremom u osnovnim i srednjim školama ..

alt= kompletan tekst...


Mateja Kežman poručuje da je vreme da se na njega ozbiljno računa

Hoću da igram za Srbiju

Nije mi bitno da li ću biti na terenu, klupi ili tribinama. Siguran sam da ovo sada nije najkvalitetniji tim Srbije. Ćutao sam do sada i zato što nisam želeo da iznosim prljav veš "plavih". Učinjena mi je velika nepravda, a želim normalnu saradnju, kaže Kežman

Kakav je osećaj odigrati 49 utakmica za nacionalni tim, sa pet golova biti najefikasniji strelac u kvalifikacijama za Mondijal, a zatim novi dres Srbije videti samo u izlogu ili na televiziji? Kako se oseća Mateja Kežman kada ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange