GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 13. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv 35 osoba

Goran Kljajević označen
kao vođa "stečajne mafije"

Na listi optuženih i Radisav Jocović, direktor preduzeća "Rad", ujak Gorana Kljajevića, Slobodan Radulović, odbegli direktor "Ce marketa" i Jelica Živković, bivši direktor Poštanske štedionice

BEOGRAD - Specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Slobodan Radovanović podigao je optužnicu protiv suspendovanog predsednika beogradskog Trgovinskog suda Gorana Kljajevića ..

alt= kompletan tekst...


Komplikuje se prodaja Naftne industrije, vlada odlaže tender

Đorđević pao zbog NIS

Agencija za privatizaciju, na čelu sa Miodragom Đorđevićem, objavila prospekt za privatizaciju domaće naftne kompanije istog dana kada je Upravni odbor NIS-a predložio izdvajanje i prodaju dela firme "Tečni naftni gas"

BEOGRAD - Bivši direktor Agencije za privatizaciju Miodrag Đorđević podneo je ostavku prošlog četvrtka pod pritiskom jer je vladajućoj koaliciji na tom mestu, prema nezvaničnim informacijama ..

alt= kompletan tekst...


Srpsko i hrvatsko tužilaštvo za ratne zločine potpisuju sporazum o saradnji

Međusobno priznavanje presuda

U Hrvatskoj je pod istragom 800 ljudi, a 90 odsto njih očekuju da će presude biti oslobađajuće

Srpsko Tužilaštvo za ratne zločine i Državno tužilaštvo Hrvatske potpisaće danas u Zagrebu sporazum o razmeni podataka o ratnim zločinima, što će omogućiti da se protiv optuženih vodi postupak ..

alt= kompletan tekst...


Zbog visokih cena putarine teški saobraćaj preusmeren sa autoputeva

Vozači izbegavaju paprene drumarine

Za vozila četvrte kategorije, odnosno velike kamione, na deonici od Beograda do Novog Sada putarina se plaća 1.200 dinara, a ako se put produžava do Subotice na tu cifru treba dodati još 1.680 dinara

BEOGRAD - Od kada su naknade za korišćenje autoputeva u Srbiji podignute, tako da za veća vozila sada dostižu i četvorocifrene iznose, mnogi vozači su radi uštede počeli da zalaze na sporedne puteve ..

alt= kompletan tekst...


Turski pisac Orhan Pamuk laureat Nobelove nagrade za književnost

Na tragu prožimanja Istoka i Zapada

"U potrazi za melanholičnim duhom svog rodnog grada, Pamuk je otkrio nove simbole sudara i prožimanja raznih kultura", kaže se u obrazloženju Švedske akademije. Dodela nagrade 10. decembra

Turski pisac Orhan Pamuk dobitnik je ovogodišnje Nobelove nagrade za književnost, saopštila je juče u Stokholmu Švedska akademija, a prenose svetske agencije. "U potrazi za melanholičnim duhom ..

alt= kompletan tekst...


Pokrenuta istraga protiv Dragana Ć. (40) iz sela Gorčince

Učitelj pokušao da obljubi učenicu

Dragan Ć. je trinaestogodišnju devojčicu i njenu drugaricu pozvao da mu pospreme stan, a onda pipkao i pokušao da je poljubi

BABUŠNICA - Opštinsko tužilaštvo u Babušnici zatražilo je pokretanje istražnih radnji protiv učitelja u selu Gorčince Dragana Ć. (40), osumnjičenog za pokušaj obljube trinaestogodišnje maloletne ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange