GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 12. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Oko 9.000 osuđenika u Srbiji očekuje smanjenje kazne za trećinu

Slobodi se nada oko 3.000 robijaša

U KPZ "Zabela" zatvorenici traže hitno vanredno zasedanje Skupštine Srbije. Stražari u KPZ u Sremskoj Mitrovici zahtevaju smenu direktora Uprave za izdržavanje zatvorskih sankcija

Obećanje ministra pravde Zorana Stojkovića da će Skupština Srbije doneti zakon o amnestiji unela je nadu među 9.000 zatvorenika, koliko ih robija po zatvorima u Srbiji, koji se nadaju smanjenju kazni ..

alt= kompletan tekst...


U bolnici "Zlatar" obustavljen prijem srčanih bolesnika

Lečenje ukinuto zbog prazne kase

Potrošili smo novac koji smo dobili od RZZO, a ne možemo da platimo lečenje i rehabilitaciju, kaže Desimir Mrdović, direktor Specijalne bolnice "Zlatar"

NOVA VAROŠ - Pošto su do 22. septembra potrošili 19 miliona dinara, koliko im je za ovu godinu odobrio Republički zavod za zdravstveno osiguranje, u Specijalnoj bolnici "Zlatar", na istoimenoj ..

alt= kompletan tekst...


Misteriozna smrt u beogradskom naselju Kotež

Ubio devojku, pa

pokušao samoubistvo?

Julijana Lazarević (30) iz Smedereva nađena mrtva, a Aleksandar Pavlović (35), rođen u Gornjem Milanovcu i nastanjen u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu teško je ranjen

BEOGRAD - Julijana Lazarević (30) iz Smedereva nađena je mrtva, a Aleksandar Pavlović (35), rođen u Gornjem Milanovcu i nastanjen u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu teško je ranjen u kući ..

alt= kompletan tekst...


Okružno tužilaštvo ne proverava tvrdnje Boška Vušurovića

Sumnjivo izvinjenje brata ubijenog

Tužilaštvo je s rezervom primilo Vušurovićevu izjavu da su četvoricu funkcionera SPO-a ubili neki drugi ljudi. Hteo da uništi spisak "stvarnih ubica"

BEOGRAD - Okružno tužilaštvo za sada neće preduzimati mere u vezi sa tvrdnjama Boška Vušurovića, brata pokojnog Dragana Vušurovića, da zna ko su stvarni izvršioci zločina na Ibarskoj magistrali ..

alt= kompletan tekst...


Podignuta optužnica
protiv "stečajne mafije"

BEOGRAD - Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala podiglo je optužnicu protiv članova "stečajne mafije" koji se terete za korupciju i organizovani kriminal u privredi ..

alt= kompletan tekst...


Reporteri Glasa zavirili u najskuplje i najluksuznije apartmane beogradskih hotela

Predsednički, pa šta košta da košta

Većina ljudi mašta da bar jednu noć provede u predsedničkom apartmanu nekog luksuznog hotela. San, međutim, mogu da ostvare samo filmske i muzičke zvezde, biznismeni i ostali srećnici "dubljeg džepa", a običnim smrtnicima ostaje da sanjaju o dobitku na lotu

Moskva: Noć u Titovom krevetu
Kralj Petar Prvi Karađorđević bio je, kažu, prvi gost u predsedničkom apartmanu hotela "Moskva" pre ravno sto godina. Pozlaćeni nameštaj iz tog vremena sačuvan je do danas. Sve važne ličnosti kročile su ..

alt= kompletan tekst...


Odbojkaška reprezentacija SCG ostala bez selektora uoči SP u Japanu

Travica otišao zbog
porodičnih problema

Trebalo je da to uradim i ranije. U ovom momentu ništa mi nije toliko važno kao moja porodica. Već sam se lomio proletos. Moje prisustvo je potrebno u kontinuitetu i ja moram u borbi protiv te bolesti da izdržim do kraja, poručio je Ljubomir Travica

U osvit novog iskušenja, odlaska na Svetsko prvenstvo u Japan, po svemu sudeći odbojkaška reprezentacija Srbije (i Crne Gore) ostaće bez prvog trenera i selektora. Kako Glas javnosti saznaje, zbog teže bolesti ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange