GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 12. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

W.A.S.P. "odradio" SKC

Ređali su se hitovi iz ranih perioda, ali sa novog albuma "Domination" nije odsvirana nijedna pesma

Dvorana SKC-a preksinoć je, u organizaciji Legacy Promotion, pred više od 1.000 ljudi, ugostila američku hevi-metal grupu W. A. S. P, predvođenu legendarnim frontmenom i vođom Blekijem Lovlesom. Momci iz L. A. izašli su na binu u 21.30 i oduševili publiku, od 16 do 50 godina, a među kojima su bile i poznate ličnosti, kao, na primer, poslanik DSS-a Dragan Šormaz i predsednik skupštine Vojvodine Bojan Kostreš.

Fanovi su uživali i pevali zajedno sa Blekijem, koji je to obilato koristio i u dosta slučajeva se izvlačio, umesto da beogradskoj publici podari svoj čuveni vrisak, dok su roudiji švrljali po sali i jurili svakog ko je pokušao da slika ili snimi koncert. Ređali su se hitovi iz ranih perioda, ali sa novog albuma "Domination" nije odsvirana nijedna pesma. Vrhunac su bila dva bisa, kada je Lovles odsvirao "I Wanna Be Somebody I Blind in Texas" i potpuno oduševio publiku.

Ukupan utisak sa ovog koncerta je pomešan. Bilo je divno videti W. A. S. P. prvi (i verovatno poslednji) put i čuti sve bitnije hitove uživo, ali se Bleki nije poneo kao veliki profesionalac. Ukupno vreme svirke, uključujući velike pauze između bisa, višeminutne završetke pesama i skandiranje publike je samo 80 minuta, a broj odsviranih numera 13. Nažalost, Bleki je ovo gostovanje u Beogradu shvatio kao tezgu i "odradio" je. Šteta jer je verna publika zaslužila više za utrošeni novac.

V. Jovanović


vesti po rubrikama

^kultura

Na 15. danima Zorana Radmilovića raspušten žiri novinara
Večeras na Bemusu Mocartova opera "Don Đovani"
W.A.S.P. "odradio" SKC
Indijka Kiran Desai dobitnica Man Buker nagrade