GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 11. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Suđenje optuženima za ubistvo četvorice funkcionera SPO-a

Brat ubijenog izvinio se optuženima

Boško Vušurević, brat pokojnog Dragana Vušurevića, rekao juče na suđenju da se počinioci ovog zločina nalaze na slobodi. Sudiji dao spisak u kojem je kao organizatore zločina označio Radomana Božovića, Momira Bulatovića i Milana Panića

BEOGRAD - Svedok Boško Vušurević, brat pokojnog Dragana Vušurevića rekao je juče na suđenju optuženima za četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, 3. oktobra 1999. godine, da se stvarni ..

alt= kompletan tekst...


Policija traga za Dobrosavom Gavrićem i Milanom Đuričićem

Arkanove ubice i dalje u bekstvu

Advokat Delibašić, Gavrićev branilac, demantovao da se njegov klijent nalazi u Bosni

BEOGRAD - Iako je za Dobrosavom Gavrićem Duki (29) i Milanom Đuričićem (34), osuđenim za ubistvo Arkana na po 30 godina zatvora, raspisana poternica zbog nepojavljivanja na izricanju ..

alt= kompletan tekst...


Reporter Glasa proverio kako se provode mladi u srpskim enklavama u Kosmetu

Gluvarenje u getu

Albanci žive u 21, a mi u 12. veku. Ko ne zna šta su muke teške, neka prođe kroz Prištinu peške. Eto tako živimo. O kakvoj ti budućnosti pričaš? Možemo da odemo ili da ostanemo. Ako ostanemo, pitanje je kada će Albanci ponovo da nas pojure. Ako odemo, gde ćemo? U Srbiju, pa tamo nas zovu Šiptari!

Desetak vozila Kfora upravo je protutnjalo pored Doma kulture u Gračanici. Podignute cevi na topovima, vojnici u punoj ratnoj opremi i puškama uperenim ka nebu zamicali su ka Prištini ..

alt= kompletan tekst...


Ravnogorski pokret dobija svoje mesto u Narodnom Muzeju u Užicu

Četnici u Titovoj radnoj sobi

Iz jedne jedine vitrine u kojoj su do sada bili barjak, kama i parola "Ubićemo, zaklaćemo ko sa name neće", Ravnogorci osvajaju mnogo veći prostor

Ravno 61 godinu po završetku Drugog svetskog rata i četnici, odnosno eksponati koji govore o njihovoj antifašističkoj borbi, useliće se konačno u zgradu Narodnog muzeja u Užicu, koja je do sada bila ..

alt= kompletan tekst...


Predsednik Skupštine spasao bivše stranačke kolege

Marković prekršio zakon

Vlada ne bi pala ni da su ostavke usvojene, samo bi premijer morao do 25. oktobra da predloži rekonstrukciju kabineta

BEOGRAD - "Dobri duh Marković" je u Skupštini Srbije u ponedeljak spasao svoje bivše stranačke kolege iz G17 plus od ostavki koje su sami podneli premijeru Koštunici 2. oktobra. Ničim izazvan, stigao je ..

alt= kompletan tekst...


U apotekama u Srbiji juče stigao novi cenovnik za pojedine medikamente

Ponovo poskupeli lekovi

Uredba vlade, doneta u junu, podrazumeva tri poskupljenja, dva ove i jedno poskupljenje sledeće godine. Cene domaćih lekova se do 2009. godine moraju uskladiti sa cenama u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji

BEOGRAD - Lekovi koji se nalaze u slobodnoj prodaji u apotekama poskupeli su za četiri odsto. Poskupljenje neće zaobići ni lekove koji se nalaze na pozitivnoj listi, odnosno izdaju se na recept ..

alt= kompletan tekst...


"Leb i sol", u originalnom sastavu, ponovo nastupa u Beogradu

Zvučimo isto kao i pre toliko godina

U okviru turneje povodom 30 godina postojanja, legendarna makedonska grupa najavila koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Posle 14 godina legendrani "Leb i sol" ponovo, u originalnom sastavu, svira u Beogradu. Obeležavajući 30 godina postojanja, jedna od najuticajnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, okupila se posle ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange