GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 08. 10. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Udruženje "Nacionalna berza" upisuje građane koji žele besplatne akcije

Zarada na naivnosti starih

Usluga evidencije naplaćuje se 260 dinara, pa Udruženje na svom računu već ima pet miliona dinara. Ministarstvo privrede tvrdi da je reč o prevarantima

BEOGRAD - Srpska tranzicija pored mnogo gubitnika, ima i maštovitih dobitnika koji igraju na kartu naivnosti građana. Nedavno je registrovano udruženje "Nacionalna berza", koje evidentira lica, koja bi želela da dobiju besplatne akcije, a koje će država ..


Deca u Skupštini

BEOGRAD - Više od četiri stotine školaraca iz Banja luke, Skoplja, Cetinja, Kosova i Metohije, Beograda i bugarskog grada Burgasa, u okviru Dečje nedelje, učestvovalo je na manifestaciji "Kreda crta maštom" koja je organizovana u Skupštini Srbije. Deca su najpre obišla zdanje, a onda je usledio svečani deo manifestacije, kada su mališani recitovali, igrali i pevali..


Teška saobraćajna nesreća u Nišu i ovog vikenda odnela dve žrtve

Prolaz kroz crveno koštao ih života

Izginuli mladići nisu pili, tvrde roditelji. Ipak, čeka se nalaz Instituta za sudsku medicinu

NIŠ - Dvojica mladića su izgubila život, dok je jedan zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu ujutro, oko 3.45 sati dogodila u Nišu, na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Dušanove. Nesreću je izazvao Milan Avramović (22), koji je iz još ..


Uhapšen zamenik srpskog tužioca Miomir Cvijović

BEOGRAD - Srpska policija privela je i saslušala zamenika republičkog tužioca Miomira Cvijovića, saopšteno je juče iz Informativne službe MUP-a Srbije. Nezvanično se saznaje da je Cvijović saslušan u u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), zbog neovlašćenog rešavanja predmeta u korist svog prijatelja nekadašnjeg direktora "Ce marketa" Slobodana Radulovića..


MOJE DRUGO JA - Toma Fila, jedan od najpoznatijih srpskih advokata, priča o životu van sudnice

Kad nisam u kafani,onda sam u operi

Više volim da pare završe kod pevaljke, nego u nekoj kući na Dedinju, kog se užasavam. Ne pijem ništa manje nego kad mi je bilo 20 godina. Voće ne jedem, osim u flaširanom obliku

Pravni fakultet je završio u rekordnom roku i ubrzo postao najmlađi advokat u zemlji. Uprkos tome, starije kolege su mu "prognozirale" da nikad neće ..


 

     

FastCounter by LinkExchange