GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 26. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Burna reagovanja na jučerašnje fotografije u našem listu

Žestoka hajka na Glas javnosti

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević traži procesuiranje odgovornih. Ministarstvo odbrane otpustilo podoficira s naše fotografije i protiv njega pokrenulo postupak. Pojedini mediji tvrde da "međunarodna zajednica traži da se oglasi država"

Ministarstvo odbrane saopštilo je juče da je tokom pripreme za svečani defile studenata Vojne akademije fotografiju haškog optuženika Ratka Mladića, "po sopstvenom nahođenju", pozdravljao vodnik prve klase Ž. S. (24), koji je odmah udaljen iz Vojne policije i protiv njega je..


Čuvena Smederevska jesen počinje u petak

Grožđe i vino za Beograđane

BEOGRAD - Tradicionalni festival Smederevska jesen svečano će biti otvoren 119. put ispred Velike tvrđave, u petak 29. septembra. Tim povodom, juče su Beograđani u Knez Mihailovoj ulici imali prilike da vide učesnike ove turističke manifestacije koji su ..


Radnik Valjaonice aluminijuma u Sevojnu podlegao povredama

Poginuo u eksploziji

Zoran Stanić (48) stradao a njegova koleginica LJiljana Bućić-Mitrović (37) povređena je kada je eksplodirala peć za ..

UŽICE - Zoran Stanić (48) iz Užica, radnik Valjaonice aluminijuma u Sevojnu "Impol Seval", preminuo je u noći između nedelje..


Kompanija SMR bogataša Olega Deripaske zainteresovana za kombinat u Boru

Ruski tajkun hoće RTB Bor

"Bejzik Element" drži čak 75 odsto proizvodnje aluminijuma u Rusiji, ima udele u fabrikama automobila, aviona, osiguravajuću kuću...

BEOGRAD - Kompanija SMR, članica grupacije "Bejzik Element", jednog od najvećih privatnih investicionih fondova ..


Kordoni obezbeđenja zaustavili pristalice Radničkog otpora Policija "odbranila"

"Zastavu" od radnika

Pet godina radnici zahtevaju da im se isplati razlika u zaradama od 1997. do 2001. godine

KRAGUJEVAC - Fabričko obezbeđenje i jake policijske snage juče su "odbranile" "Zastavu" od više stotina radnika koji su došli po svoje pare.Pristalice Radničkog otpora pokušale ..


Vlada saopštila da su usaglašene ključne tačke novog ustava

Uređenje Vojvodine po modelu radikala?

Tomislav Nikolić: Koštunica je, sigurno, pristao da naš predlog unese u ustav. Dakle, to znači da Vojvodina neće imati ustav i neće moći da donosi zakone, nego će imati statut i donosiće odluke

BEOGRAD - Politički vrh Srbije, prema vestima iz vlade, usaglasio je juče sve važne tačke teksta novog ustava, tako da više nema prepreka za njegovo ..


Dragan Stojković odbacio mogućnost da Zvezda promeni trenera

Ne pada nam na pamet da prodamo Bajevića!

Dušan Bajević ostaje trener Zvezde nezavisno od ishoda meča sa Liberecom. Bajević je došao u Beograd pre tri meseca i bilo bi smešno ako bismo sada raskinuli saradnju, rekao je predsednik Zvezde Dragan Stojković

Grci su poslali "patku" u srpsku prestonicu, Srbi ko Srbi prihvatili, garnirajući priču. Uzalud... Dušan Bajević ostaje trener Crvene zvezde ..


Autobus udario u kamion, teško povređena dva radnika

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći na autoputu, nedaleko od Plavog mosta u beogradskom naselju Medaković, juče su oko 9 sati teško povređeni radnici preduzeća "Srbija autoput" Jovan Petković (36) i Slobodan Vulić (60), dok su njihove kolege Dragan Vujković...


 

     

FastCounter by LinkExchange