GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 22. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

U Beogradu obeležen 21. septembar, međunarodni Dan mira

Crtežima predstavljen idealan svet

Povodom međunarodnog Dana mira, 21. septembra, juče je od 12. do 14. sati na Trgu Republike u Beogradu organizovana manifestacija "Ujedinjene nacije - vizija za mlade", na kojoj su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola, a istim povodom, generalni sekretar UN Kofi Anan, uputio je poruku u kojoj kaže da je "za neke ljude mir svakodnevna pojava i da je taj dragoceni dar za te ljude ..


Marko Lugonja (55) uhapšen juče na beogradskom Aerodromu

Sprečen beg Mladićevog jataka

Optuženi za pomaganje u skrivanju Ratka Mladića hteo da pobegne u Rusiju, ali je izvučen iz aviona koji je u 12.50 trebalo da poleti za Moskvu

BEOGRAD - Marko Lugonja (55), jedan od optuženih da je skrivao Ratka Mladića, uhapšen je juče na Aerodromu "Nikola Tesla", pri pokušaju da redovnim letom iz Beograda pobegne u Moskvu. On je u poslednjem trenutku izveden iz aviona koji je u 12.50 časova trebalo da poleti za Moskvu. Akcija hapšenja Lugonje izvedena je u saradnji tužioca za ratne zločine..


Tadić: Ono što Srbija želi sebi želi i Kosovu i Metohiji

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić na 61. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u NJujorku izložio je juče "snažnu opredeljenost demokratske Srbije za mir i stabilnost u regionu", kao i "jasan stav protiv nezavisnosti Kosova".
Tadić je izrazio očekivanje da je Generalna skupština "pravo mesto da se još jednom argumentovano, pravnim i demokratskim sredstvima objasni, kako Srbija ..


AFERA MRTVOZORNICI: Istražuje se povezanost lekara i pogrebnih preduzeća

Primopredaja dužnosti u Hitnoj pomoći

Hirurg Branko Lazić juče zvanično postao v. d. direktora Hitne. "Uputio sam pismo nadležnoj inspekciji septembra 2005. godine", tvrdi dojučerašnji direktor Borko Josifovski

BEOGRAD - Okružno tužilaštvo formiralo je predmet o povezanosti lekara i privatnih pogrebnih preduzeća i prosledilo ga policiji. Posle policijskih provera, a ..


Svetislav Basara o novom romanu "Uspon i pad Parkinsonove bolesti"

Srbija je bolesna, to je činjenica!

Kod nas se nacionalni parkinsonizam smatra zdravljem. Treba najpre da u Srbiji napravimo jednu ogromnu opštu bolnicu i tada ćemo moći da krenemo put zdravlja

Najnoviji roman Svetislava Basare "Uspon i pad Parkinsonove bolesti" (Dereta), sudeći po tematici koju pisac obrađuje, iako tek izašao iz štampe, već pobuđuje veliku pažnju. Naime, u..


 

     

FastCounter by LinkExchange