GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 20. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Kriminalne grupe bore se za prevlast na beogradskim ulicama

Krvavi obračuni kao iz 90-ih

Voždovački klan ponovo u akciji. Sezona "lova" na glave "žestokih momaka" počela je 1985. ubistvom Ranka Rubežića ispred kafića "Kapi" na Konjarniku

Dva ubistva za 24 sata koja su se dogodila u ponedeljak na beogradskim ulicama mnoge su podsetila na surove ..


Teško povređen pešak

BEOGRAD - U Ulici despota Stefana 51 policijsko vozilo, takozvana "marica", koje se kretalo u smeru ka Pančevačkom mostu udarilo je pešaka Mitu Filjina (77) i nanelo mu teške telesne povrede.

Povređeni čovek je odvezen u Urgentni centar, gde je podvrgnut reanimaciji. On se nalazi u teškom stanju. Filjin je prelazio ulicu van pešačkog prelaza, dolazeći iza autobusa GSP-a.

N. R.

 


Reporter Glasa u kopnenoj zoni bezbednosti na jugu Srbije

Od Srba ostala - Gramada

Naselja koja su do pre samo 50 godina bila nastanjena srpskim življem sada su više od 90 odsto jednonacionalna, sa žiteljima Albancima

Pojas kopnene zone bezbednosti, koji se duž administrativne linije s Kosmetom u opštinama Bujanovac i Preševo proteže u dužini od 97 km i širini od pet kilometara, pretežno nastanjuje albansko stanovništvo. Sela koja su do pre samo 50 godina bila nastanjena ..


Lekari Hitne pomoći, optuženi za saradnju s pogrebnim preduzećima, tužiće direktora

Pacijenti umiru, a lekari se svađaju

Ne priliči lekarskoj struci da se preko novina rešavaju stručna pitanja, koja se tiču ljudskih života, poručuje ministar

Optužbe dr Borka Josifovskog, direktora Hitne pomoći, na račun lekara ove ustanove, dr Zorana Miloševića i dr Milomira Tufegdžića, da su sarađivali s pogrebnim preduzećima i da zbog toga ..


Nezapamćena tragedija u selu Klenje kod Bogatića

Spomenik ubio devojčicu

Na trogodišnju Teodoru Danilović sručio se veliki trodelni spomenik, star 50 godina. Teodora je s roditeljima i sestrom bila na pomenu očevom stricu, kada se desila nesreća

ŠABAC - Nezapamćena tragedija, kakvu meštani sela Klenja u opštini Bogatić ne pamte, tema je koju još prepričavaju u selu. Porodica Danilović je od subote zavijena u crno jer je na trogodišnju Teodoru Danilović na groblju pao veliki trodelni spomenik, star..


Crvena zvezda i Partizan u dosadašnjem toku sezone prikazali igru ispod svog renomea

Večiti propadaju zbog rasprodaje igrača

KOSANOVIĆ: Izgleda da je rasprodaja jedina reč koju naši klubovi imaju u svom programu razvoja. FILIPOVIĆ: Za klubove je jako loše što stalno menjaju timove i prodaju..

Dugo vremena se u domaćoj ligi nije dogodilo da Crvena zvezda i Partizan zajedno kiksnu u istom kolu, a kamoli da jedan..


Odlaže se prodaja preduzeća JRB, a imovina propada

Tajkuni hoće i brodove

Preduzeće je atraktivno zbog poslovnih zgrada od 6.500 kvadrata u Ulici kneza Miloša, i u Beču, kao i 49.000 kvadrata zemljišta na Novom Beogradu

BEOGRAD - Jugoslovensko rečno brodarstvo zbog strateškog značaja ovog preduzeća za vreme Miloševića bilo u grupi od 80 najvažnijih kompanija u Srbiji, ali se njegova ..

 

     

FastCounter by LinkExchange