GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 16. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Prodaja srpskih imanja na Kosovu i Metohiji sve učestalija

Srbi osećaju da je došao kraj

U Kosovu Polju Albanci su kupili više od 75 odsto srpskih kuća i stanova. U Prištini, gde je do dolaska Kfora živelo oko 280.000 stanovnika, sada ima oko 750.000 i samo 200 Srba

BEOGRAD - Odavno izrečena misao episkopa raško-prizrenskog Artemija da "Kosovo nikada više neće i ne treba da bude samo srpsko, ali da ne treba da bude ni samo albansko", kao da se ostvaruje, ali..


INTERVJU: Verica Barać, predsednik Saveta za borbu protiv korupcije

Monopolisti i tajkuni pljačkaju građane

Siromaštvo, neobrazovanost, apatija i nasleđeni strah od vlasti idealni su uslovi da se uspostavi kolumbijski model države. Problemi su dodela frekvencija, haos i nezakonitost u toj oblasti

Stiče se utisak da je Savet za borbu protiv korupcije neaktivan u poslednje vreme. Da li je problem u tome što je planirano njegovo ...


Ispovest Nišlijke Aleksandre Mančić koja već šest godina živi sa saznanjem da ima HIV

Od lake droge do smrtonosnog virusa

Počela je da ušmrkava heroin kada je imala dvanaest godina, prvi put se ubola u venu sa 17, a sa 23 je saznala da je HIV pozitivna. Ostala sam potpuno ..

NIŠ - Počela sam da ušmrkavam heroin kada sam imala dvanaest godina. Drugarica me je prvi put ubola u venu kada sam imala 17, naredne godine sam dobila hepatitis C, a sa 23 sam saznala da sam HIV pozitivna, počela je..


Koštunica, Dinkić, Bubalo i Ilić otvorili most

OSTRUŽNICA - Premijer Srbije Vojislav Koštunica otvorio je juče za saobraćaj obnovljeni železnički most preko Save, kod Ostružnice, koji je oštećen aprila 1999. godine tokom NATO bombardovanja. Za rekonstrukciju ovog mosta, dugačkog 658 metara, koji je ..


Predstavom iz Montreala sinoć u Centru "Sava" počeo 40. Bitef

Neobični telesni oblici i gestovi

Balet u dva čina, koji je bitefovska publika sinoć videla, nastao je prošle godine na Međunarodnom festivalu savremenog plesa u okviru Venecijanskog bijenala. Na sceni je ..

Uličnom procesijom "Bitef na kartu više" i baletskom..


U Specijalnom sudu izrečene kazne kriminalnoj grupi

Policajcima 38 godina robije

Vođe razbojničke bande bili su Mile Jakovljević i Zlatko Đilas. Osuđeno devet bivših policajaca

BEOGRAD - U Specijalnom sudu juče je na ukupno 55 godina i dva meseca zatvora osuđena 17-člana grupa, među kojima i devet bivših policajaca, za više razbojništva i teških krađa. Od devet policajaca sedmorica su bili pripadnici OUP Vračar, jedan OUP Rakovica i jedan OUP Čukarica. Bivši policajac Mile Jakovljević osuđen je na devet godina zatvora, njegov kolega Zlatko Đilas, koji je ..

 

     

FastCounter by LinkExchange