GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 14. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Na smetlištu u Vinči ostavljeno muško novorođenče

Mrtva beba nađena na deponiji

Dete u crnoj kesi za smeće pronašla Romkinja koja sakuplja otpad. Beživotno telo novorođenčeta prebačeno je na Institut sudske medicine, gde će se utvrditi da li je beba rođena živa ili je mrtva bačena u đubre

BEOGRAD - Novorođenče muškog pola staro jedan dan nađeno je juče mrtvo oko 10 sati na deponiji u Vinči. Beba je ostavljena u crnoj kesi za smeće s krvavom posteljicom i nepodvezanim ...


Polemika: Kako doći do rešenja za Kosovo i Metohiju?

Svi na ulice u odbranu Kosmeta!

Imajući u vidu tok pregovora o rešavanju konačnog statusa Kosova i Metohije i sve veće pritiske pojedinih lobista u svetu koji se zalažu za otcepljenje srpske pokrajine od teritorije Srbije, Glas javnosti poziva sve intelektualce, javne ličnosti i prijatelje Srbije da se uključe u polemiku i daju svoje viđenje i predlog mogućeg rešavanja problema Kosmeta...


Veto ne utiče na rezoluciju o prenosu vlasti sa UN na Prištinu

Moskva i SB će naći kompromis

Svilanović: U rezoluciji se neće pominjati status, nezavisnost ili suverenitet Srbije, pa Rusija neće izneveriti svoj stav po pitanju statusa
Samardžić: Ahtisari sada neće ponuditi ozbiljnije rešenje jer..

BEOGRAD - Bez obzira na ruski veto i stav prema rezoluciji, status Kosova biti rešen do kraja godine, potvrdili su juče na sastancima u Prištini zamenica pomoćnika ..


Realizacija programa 1.000 vantelesnih oplodnji o državnom trošku

Nova nada za parove bez dece

Stručnjaci u Institutu za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj počeli su razgovore sa zainteresovanim parovima. Do sada ..

Za program vantelesne oplodnje o državnom trošku, koja će se obavljati u tri ustanove u Srbiji, u Institutu za ginekologiju..


Bugarski stručnjaci predlažu da se preseli glavni putni pravac jugoistočne Evrope

Raskrsnica Koridora 10 seli se iz Niša?

NIŠ - U putni i železnički pravac Koridor 10, od Niša prema Sofiji preko Dimitrovgrada, već je uloženo mnogo sredstava uz međunarodnu podršku i saglasnost i sada bi bilo neozbiljno kroz brda na pravcu Predejane, Strazimirovaca i Sofije probijati novi..


Reporteri Glasa posetili lagume u Karađorđevoj ulici na Savskom pristaništu

Vinsko carstvo ispod Beograda

Od brojnih podzemnih magaza, kojima je ova ulica krajem devetnaestog veka bila isprepletana, "preživelo" je samo 13. Pretpostavlja se ..

Dereglije nakrcane namirnicama i stotinama buradi sa rakijom i vinom, lagano bi kliznule rekom i zaustavile se na Savskom pristaništu, nadomak Karađorđeve ulice. Roba bi zatim bila ..

 

     

FastCounter by LinkExchange