GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 13. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

U Beogradu otvoren Međunarodni sajam "Zaštita i bezbednost"

Da radnici budu bezbedniji!

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu juče je otvoren 35. međunarodni sajam zaštite od požara i zaštite na radu "Zaštita i bezbednost", na kojem učestvuje oko 80 domaćih i stranih izlagača. Pokrovitelj ovogodišnje priredbe je Ministarstvo unutrašnjih poslova ..


Srpski parlament jednoglasno podržao naš pregovarački tim

Nećemo se nikad odreći Kosmeta

Premijer Koštunica: Najbolji odgovor je da se do kraja decembra donese novi ustav Srbije, u kome će Kosmet biti definisan kao sastavni deo Srbije

BEOGRAD - Za državu Srbiju Kosovo nikada neće biti nezavisno. Čak i kada bi pravnim nasiljem bilo oteto, za Srbiju će Kosovo po Ustavu države uvek biti njen ..


Zvanična Moskva, povodom statusa Kosmeta, za Glas tvrdi

Zaštitićemo interese Srbije

Krivtov: Ako Tadić bude bio protiv rezolucije o nezavisnosti, hoćemo da se postigne dogovor koji će zadovoljiti i srpske interese..

BEOGRAD - Posle upozorenja koje je ruski predsednik Vladimir Putin poslao međunarodnoj zajednici da će upotrebiti veto kako sprečio proglašenje nezavisnosti ..


Studentkinja Jelica Radović (19) preminula posle operacije na privatnoj klinici

Otišla da operiše čukalj, a umrla od sepse

Na istoj klinici pre šest godina već preminuo pacijent, zbog čega je lekar osuđen na godinu dana zatvora. Naložena obdukcija tela preminule

BEOGRAD - Jelica Radović (19), studentkinja iz Beograda, umrla je u subotu u Urgentnom centru, prema prvim, doduše nezvaničnim, informacijama, od sepse, koju je dobila posle operacije čuklja u privatnoj ..


Vladimir Vujasinović, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, govori za Glas

Kod nas nema odbijanja poziva

Osvojili smo zlato, ali smo i dobili igrače za dva olimpijska ciklusa. Mlade snage dolaze i drago mi je da Gocić, Filipović, Prlainović i ostali poseduju veliki kvalitet

Nemamo more, nemamo pare, ali imamo šampione Evrope! "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka" - reče neko na tribinama Taša dok se pevalo ..


Uhapšen Živko D. (60) iz Sremske Mitrovice

Podstanar ubio gazdaricu

Živko se sumnjiči da je 9. septembra u Sremskoj Mitrovici u Petrovaradinskoj ulici 22, u kući u kojoj je bio podstanar, posle kraće svađe, s više udaraca sekirom usmrtio vlasnicu kuće Anu Popovčak (87)

SREMSKA MITROVICA - Policija SUP-a Sremska Mitrovica uhapsila je i odredila meru zadržavanja do 48 sati Živku D. iz Sremske Mitrovice zbog osnovane sumnje da je..

 

     

FastCounter by LinkExchange