GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 12. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

U intervjuu za Fajnenšel tajms Vladimir Putin zapretio vetom

Rusko "njet" nezavisnom Kosmetu

Moskva se neće ustezati da stavi veto u Savetu bezbednosti UN ukoliko zaključi da predloženo rešenje za Kosovo nije u interesu Rusije, rekao je Putin. Krivtov: Pregovori o statusu Kosova su još u toku, a Rusija je danas daleko jača i, prema tome, uticajnija nego u vreme bombardovanja Srbije

BEOGRAD - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je tokom vikenda da se Moskva neće ustezati da stavi veto u Savetu bezbednosti UN ukoliko zaključi da predloženo rešenje za Kosovo nije u interesu Rusije - preneo je juče Fajnenšel tajms u intervjuu sačinjenom ..


General u penziji zahvalio ministru na novim putevima

Velji Iliću pištolj na dar

UŽICE - General u penziji Miladin Mojsilović poklonio je juče u selu Volujac kod Užica Velimiru Iliću, ministru za kapitalne investicije u Vladi Srbije, svoj pištolj, s kojim je, kako je rekao, general svojevremeno "pobeđivao na takmičenjima u JNA i na Sinaju...


Po treći put počelo suđenje za zločin na Ibarskoj magistrali

Lažno optužili Miloševića?

Milorad Ulemek i Radomir Marković ponovo odbacili optužbe tvrdeći da su bili izlagani pritiscima da prihvate krivicu kako bi kao naredbodavca zločina optužili Slobodana Miloševića

BEOGRAD - U Okružnom sudu u Beogradu juče je po treći put počelo suđenje za ubistvo četvorice funkcionera SPO i pokušaj ubistva lidera te ..


Patrijarh Pavle dočekao rođendan u dobrom zdravlju

ČAČAK/BEOGRAD - NJegova svetost patrijarh srpski gospodin Pavle juče je proslavio 92. rođendan u manastiru Blagoveštenje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, nazvanoj i Srpska Sveta Gora.Srpski patrijarh dočekuje 92. rođendan u dobrom zdravlju, posvećen brojnim dužnostima i obavezama, rečeno je ..


Milorad Pavić o novom romanu i uspesima kod nas i u svetu za Glas

Budućnost su čitaoci, a ne pisci

U Srbiji se još smatra, a ja sam loš primer jer sam izuzetak, da su knjige koje se dobro prodaju loše knjige.Ja ne mislim tako

Slava koju je posle romana "Hazarski rečnik" svojevremeno doživeo u svojoj zemlji dočekala je, u neku ruku, Milorada Pavića ..


Direktor "Novosti" progoni članove sindikata

BEOGRAD - I posle promene vlasničke strukture u kompaniji "Novosti", generalni direktor i glavni urednik Manojlo Vukotić nastavlja da se ponaša kao samovoljni gospodar firme, odnosno kao Bog i batina. Doduše, posle prodaje, sve manje kao Bog, a sve više kao "batina". Vukotić je batinu usmerio protiv svakog kritičkog mišljenja o stanju u firmi. Od dva reprezentativna ..


Krvav obračun dveju kriminalnih grupa u Nišu

Stradala dvojica mladića

U pucnjavi ubijeni Miljan Miljković (26) i Saša Martinović. Teško povređen još jedan učesnik obračuna

NIŠ - Dva mladića poginula su u nedelju uveče u obračunu dveju kriminalnih grupa u Ulici Carice Teodore u Niškoj banji. Miljan Miljković (26) iz niškog naselja Nikola Tesla smrtno je stradao na licu mesta, dok je Saša Martinović zadobio teške telesne povrede, od ..

 

     

FastCounter by LinkExchange