GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 10. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Da li je poseta predsednika Srbije Borisa Tadića SAD imala uspeha

Buš će, ipak, dobro razmisliti

Milan Nikolić, analitičar: "I Amerikanci imaju u Novom Meksiku i u Teksasu porast hispano manjine koje mogu, po kosovskom presedanu, da traže isto pravo kao i Albanci, a koje je zasnovano samo na etničkoj brojnosti. Znači i tamo je počelo da nešto malo nekome dolazi u glavu"

BEOGRAD - Sama činjenica da se, predsednik Srbije, Boris Tadić iz SAD vraća s tvrdnjom da je od Vašingtona dobio nagoveštaj "da će razmisliti još jednom o svom pristupu rešenju statusa Kosova", mogla bi, prema oceni analitičara, da bude slamka spasa za koju bi Srbija mogla, za sada, da se dr


Intervju: Jadranka Šešelj, supruga lidera SRS Vojislava Šešelja

Voju tamo mogu i da mi ubiju!

Svaki put kada odem u Hag, moram da potpišem papir da se odričem da govorim za medije o stvarima koje su u tom papiru navedene. Ukoliko prekršim to pravilo, dovodim u pitanje svaku narednu posetu svom suprugu

BEOGRAD - Na tačno troipogodišnjicu odlaska lidera radikala Vojislava Šešelja u haški zatvor Sheveningen, Pretresno veće Tribunala odlučilo je da mu uskrati pravo da se..


INTERVJU : Prof. dr Dejan Popović, rektor Univerziteta u Beogradu

Svi fakulteti rade po Bolonji

Država treba Univerzitetu da da jedan paušal, koji bi pokrio osnovne troškove i plate profesora, a onda bi Univerzitet razradio normative i standarde po kojima bi fakultetima isplaćivao novac - smatra profesor Popović

Savetu Univerziteta u Beogradu danas je istekao rok da usvoji novi Statut Univerziteta, a prof. dr Dejan Popović, rektor Univerziteta u Beogradu, kaže da je rasprava ..


Na poslednjem okupljanju Odbora za Kosmet bilo neuobičajeno mnogo poslanika

Na sednicu dolaze samo zbog dnevnica

Na zakazanom skupu se, međutim, pojavilo ukupno 23 narodnih poslanika, čak 15 koji nisu članovi odbora. Svi su dobili po 1.500 dinara na ime dnevnica i plaćeni su im "troškovi puta"

BEOGRAD - Prošlo je dva i po meseca od kada su narodni poslanici poslednji put u ovoj godini sedeli u skupštinskim klupama. Posle julske sednice, parlamentarci su se..


Kako se pune devizne rezerve NBS

BEOGRAD - Devizne rezerve Srbije dostigle su 11,3 milijarde dolara, od čega su rezerve Narodne banke Srbije oko 10,6 milijardi dolara i trenutno sa 457 odsto pokrivaju dinarsku novčanu masu. "Devizne rezerve su ne samo prevazišle sva naša očekivanja već su i značajno iznad onih deviznih rezervi bivše SFRJ iz 1989. godine", prokomentarisao je guverner Radovan Jelašić ..


Maksuti Šaip (47) sa Kosova i Metohije pritvoren zbog ubistva

Usmrtio mladića nožem

Stanojević Miroslav (19) i Šaip su se posvađali ispred kafića u Svilajncu, a u jednom trenutku, Maksuti je izvadio nož i nekoliko puta ubo mladića u stomak. Maksuti bio pod dejstvom alkohola

SVILAJNAC - Stanojević Miroslav (19) iz Svilajnca preminuo je preksinoć u svilajnačkoj Hitnoj službi od posledica uboda nožem u stomak. Svilajnačka policija je ..

 

     

FastCounter by LinkExchange