GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 6. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Tvrdnja branioca Milana Đuričića Mikija

Opačić zna ko je ubio Arkana?

Advokat Sanja Radenković predložila da se Nenad Opačić, vođa veterničkog klana, sasluša kao svedok jer "ima saznanja da on zna ko je izvršio trostruko ubistvo koje se optuženima stavlja na teret"

BEOGRAD - Na suđenju optuženima za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Milenka Mandića i Dragana Garića, 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu "Interkontinental", branilac drugooptuženog Milana Đurićića Mikija advokat Sanja Radenković izjavila je da "ima ..


Počele gužve ispred knjižara gde se prodaju udžbenici

U redu za knjige i po sat vremena

Desetak izdavača štampalo knjige za osnovce, mnogi su kupovali preko škole, u redovima oni koji su čekali instrukcije nastavnika

BEOGRAD - Kako je počela nova školska godina, pojavile su se i gužve ispred knjižara gde se prodaju udžbenici. Redova ima, ali, za utehu, mnogo su manji nego prethodnih ...


Danas većaju o novim sudijama u procesu za ubistvo Đinđića

BEOGRAD - Suđenje optuženima za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića u Specijalnom sudu, uprkos odlasku predsedavajućeg Marka Kljajevića, biće vrlo brzo nastavljeno. Glavni pretres, zakazan za sutra, verovatno neće biti održan, mada se nezvanično već zna ko će biti ..


O Zakonu o radiodifuziji u Odboru za kulturu i informisanje

Etar će deliti kako Oebs kaže?

Dve najveće vladajuće stranke G17 i DSS ne mogu da postignu dogovor šta će raditi sa izmenama i dopunama Zakona ..

BEOGRAD - Parlament Srbije neće se izjašnjavati o spornim izmenama i dopunama Zakona od radiodifuziji pre oktobra, a glavni razlog je, kako se nezvanično saznaje Glas, to što ne..


Već šest meseci ni traga od Kraljevčanke Ivane Čukić (27)

Otišla u šetnju i nije se vratila kući

Ivana Čukić (27) iz Dubrovačke ulice u kraljevačkom naselju Kovači, 3. marta ove godine, predveče, izašla u šetnju i više se nije vratila. Policija već šest meseci bezuspešno traga za njom

KRALJEVO - Već šest meseci roditelji Kraljevčanke Ivane Čukić (27) ne znaju šta se dogodilo s njihovom ćerkom, koja je 3. marta ove godine, oko šest sati ..


Naša teniserka plasirala se u polufinale US opena

Jelena počistila Dementijevu

Srećna sam što sam se domogla polufinala, ali ne želim tu da stanem. Daću sve od sebe, uživaću i boriću se kao nikad dosad, poručila je Jankovićeva

Hrabro stupajući preko praga velikog uspeha i plasmana u polufinale Otvorenog prvenstva Amerike, Jelena Janković ističe kako nema nameru da se zadovoljni ..


Slučaj zamene beba u Šapcu ide u prilog pričama o "nestaloj deci"

Podižemo li tuđu decu kao svoju?

Rajko Baralić: Kod nas se bebe i porodilje obeležavaju kao pre sto godina

BEOGRAD - Posle jučerašnje vesti da je u porodilištu u Šapcu, slučajno ili ne, 28. avgusta došlo do zamene beba, što je, na sreću, ubrzo otkriveno i razrešeno, postavlja se pitanje šta se to uopšte dešava s bebama u Srbiji? I, da li je reč samo o pukom slučaju, kako su..

 

     

FastCounter by LinkExchange