GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 5. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Istraga o nesreći u pogonu fabrike "Prva iskra"

Eksplozija u Bariču podmetnuta?

Nezvanično se saznaje da je tročlani tim stručnjaka za eksploziv, koji je radio veštačenje, utvrdio da je eksplozija stotinu kilograma trotila u pogonu "Namenska" bila diverzija

BEOGRAD - Eksplozija u pogonu "Namenska" fabrike "Prva iskra" u Bariču, u kojoj su 29. maja poginula tri radnika, podmetnuta je, rečeno je juče nezvanično Glasu u Palati pravde. Beogradskom Okružnom tužilaštvu dostavljen je nalaz veštaka sa Instituta za bezbednost u Beogradu i zapisnik sa ..


Dan posle Dragačevskog sabora Guča izgleda pusto, a meštani se hvataju za glavu i procenjuju štetu

Od trubača ni traga ni glasa

Uneredili nam saboraši plastenike, ni dinara ni od koga nismo uzeli, a jutros čistimo li čistimo - žalili se Gučani

Trg kod spomenika trubaču u centru Guče juče ujutru bio je čist i opran kao ogledalo. Kao da koji sat ranije praznih pivskih flaša pod spomenikom nije bilo do kolena. U ulici iza spomenika, radnik ..


Sudija Specijalnog suda Marko Kljajević i dalje nedostupan kolegama

Posle odmora se nije javio na posao

Kljajević ne samo da nije zvao, već se i ne javlja na telefon kada ga zovu iz Specijalnog suda i odbija pozive dojučerašnjih kolega

BEOGRAD - Sudija Posebnog odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala, Marko Kljajević, juče se nije pojavio na poslu, iako mu je istekao godišnji odmor. On je 28. avgusta podneo Velikom personalnom veću Vrhovnog suda Srbije zahtev za razrešenje sa sudijske ..


Miloš Aligrudić, predsednik Upravnog odbora "Jat ervejza", tvrdi

Otpisan "Jatov" dug od 200 miliona evra

Dug prema MMF-u, Pariskom i Londonskom klubu više nije glavni problem nacionalne avio-kompanije. Ni tekuće poslovanje nije katastrofalno. To što su ..

BEOGRAD - Dug "Jat ervejza" od 200 miliona dolara prema Međunarodnom monetarnom fondu, Pariskom i Londonskom klubu poverilaca je reprogramiran, i praktično je ..


Eksperti privode kraju rad na najvišem pravnom aktu Srbije

Tekst ustava do kraja nedelje

Predrag Marković: Do sada usaglašena 152 člana, ostala još teritorijalna organizacija

BEOGRAD - Predlog teksta novog Ustava Srbije biće usaglašen do kraja ove nedelje - izjavio je predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković na jučerašnjoj redovnoj ..


Vrhovni sud Srbije do kraja meseca trebalo bi da zaseda po žalbi BK, RTL i TV 5

Odluke RRA padaju na sudu?

BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije do kraja meseca će zasedati po žalbi televizija koje nisu prošle na konkursu za nacionalne frekvencije, saznaje Glas. Za sada postoji velika verovatnoća da će sud doneti odluku u korist televizija koje su, kako kažu njihovi predstavnici...

 

     

FastCounter by LinkExchange