GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 3. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih poslova. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek novčana... Mnogi Ovnovi se u toku ove sedmice spremaju za put. Ukoliko taj put ne realizujete, kontaktiraćete sa inostranstvom. Komunikativan i uspešan period. Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor. Ne paničite! Funkcionišete izuzetno dobro jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loša situacija ni na planu finansija. Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo traćite - loše utiču na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme. Poželjno je biti diplomata kako biste se izvukli iz krize na najbolji mogući način. Sve je u znaku kompromisa i završetaka. S nekim ili s nečim morate da se mirite. Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu. Shvatate da vam je on dosadio jer se ništa epohalno ne dešava, pa ne bi bilo loše da nekad i izađete, možda sretnete nekog koga dugo priželjkujete da vidite.

 

RAK LAV DEVICA
Divno se osećate, fantastično izgledate. Vaša prelepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ne polazi za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe. Relativno se dobro osećate. Pokušajte da zadržite ovaj stil razmišljanja i ponašanja. Ove nedelje ste u minus fazi. Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje da ste odgovorni za neke stvari dovodi vas do ludila. Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje izuzetno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišete. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pesama bilo pravi izazov. Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege vas izluđuju. Problemi s kičmom ili srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U konfliktu ste sa sobom. Imate problema, a ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i jake hrane. Bićete i zdraviji i lepši. Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Završavate važan poslovni projekat što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu! Zaljubljen čovek je srećan i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša stihijska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično! Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Zdravlje je relativno dobro ako se izuzmu problemi vezani za kilažu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ukoliko ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Nastupilo je poboljšanje. Lakša hormonska neravnoteža je prolaznog karaktera. Seks je pravi način da to sredite. U svom ste elementu, dakle, što luđe, to bolje. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem, sujetom, ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Kašika vam može doći glave. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi. Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena. Ne dozvolite sebi luksuz da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspehu. Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se. Problemi s kukovima, žučnom kesom, išijasom, reumatizmom. Sijaset nevolja prevencijom možete makar ublažiti.
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Za osećanje ispunjenosti odgovorne su karakterne osobine
Začinite dečji rođendan zanimljivom igrom: Pogodite ko je vukodlak!