GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 3. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Zlatko Ocokoljić (26) iz sela Kotraža usmrćen u Guči

U tuči mladića ubijen konobar

Čačanska policija privela je više lica osumnjičenih za učešće u sukobu, a rešenje o zadržavanju doneto je protiv Nenada D. (19), Borisa D. (19) Filipa B.(2o) , Adama M.(21), Gorana M. (19) i Slobodana K. (20) iz naselja Jezdina

ČAČAK - Zlatko Ocokoljić (26) iz mesta Kotraža u Dragačevu, u opštini Lučani, ubijen je u tuči koja se dogodila u centru Guče, a policija je privela nekoliko osumnjičenih. Policija je saopštila da je u tuči više lica, za sada nepoznata osoba zadala Ocokoljiću udarac oštrim predmetom u predelu srca, nanevši mu povrede od kojih je on preminuo na putu do bolnice.

Kako nezvanično saznajemo do tuče je došlo na ulazu u privremeni ugostiteljski objekat, postavljen na početku Ulice Republike, u centru Guče . Između Ocokoljića i nekoliko momaka iz Čačka izbila je svađa, koja je posle samo nekoliko razmenjenih rečenica prerasla u tuču, tokom koje je jedan od momaka potegao nož.

Čačanska policija privela je više lica osumnjičenih za učešće u tuči, a rešenje o zadržavanju doneto je protiv Nenada D. (19), Borisa D. (19), Filipa B.(20) , Adama M.(21) , Gorana M. (19) i Slobodana K. (20) iz naselja Jezdina.

U vreme kada se dogodilo ubistvo na ulicama Guče bio je veliki broj ljudi, ali bez prevelike gužve, uobičajene u vreme Sabora. U Ulici Republike moglo se videti više grupa pijanih mladića, na nekoliko mesta ljudi su spavali na trotoaru ili zelenim površinama, ali sve to nije ništa neobično za vreme Sabora.

U selu Kotraža za Zlatka svi imaju samo reči hvale. "Otišao je da zaradi komad hleba, a više ga nema", uz uzdah komentariše ucveljena majka LJubica. Mladić je bio zaposlen u hladnjači u tom selu, a u Guču je otišao da radi kao konobar za vreme Sabora i tako dopuni budžet porodice i pomogne lečenje brata koji se nalazi u čačanskoj bolnici. Te večeri je trebalo da radi, ali je sa koleginicom zamenio smenu kako bi se malo proveo. Otac je u neverici razgovarao sa okupljenim rođacima i prijateljima, a majci LJubici bila je potrebna pomoć lekara. Porodica Ocokoljić je živela u Dubrovniku i u vreme rata u Hrvatskoj potražila je utočište u očevom rodnom selu.

Olivera Dašić


vesti po rubrikama

^hronika

Zaposlene u Specijalnom sudu iznenadila odluka sudije u "procesu veka"
Optuženi odgovorni za tragediju na auto-trci
Zlatko Ocokoljić (26) iz sela Kotraža usmrćen u Guči
Sutra nastavak suđenja za ubistvo Arkana
Eksplozija u Orfelinovoj ulici, na Banovom brdu u Beogradu
Ubo nožem u grudi sugrađanina