GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 2. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Vrhovni sud juče potvrdio odlazak glavnog sudije za ubistvo Zorana Đinđića

Sudija Mesarović umesto Marka Kljajevića

Rajko Danilović, zastupnik porodice Đinđić u procesu optuženima za ubistvo premijera Srbije smatra da to neće bitno uticati na okončanje suđenja

BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije saopštio je juče da je taj sud 28. avgusta primio lični zahtev za prestanak sudijske dužnosti Marka Kljajevića, koji predsedava Većem Specijalnog suda na suđenju optuženima za ubistvo premijera Zorana Đinđića i na suđenju optuženima za ..


Voda iz beogradskog vodovoda hemijski neispravna

Beograđani piju vodu punu amonijaka

Pronađena količina amonijaka četiri puta veća od dozvoljene

Voda koju piju Beograđani nije hemijski ispravna, pokazali su rezultati iz laboratorije Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja. U uzorku vode, uzetom u Vlajkovićevoj ulici, pronađeno je četiri puta više amonijaka nego što je dozvoljeno.Naime, ekipa Glasa javnosti dala je ..


Objavljena imena kupaca akcija dnevnog lista Novosti

Krupni ulagači sakriveni

Najviše akcija kupila austrijska firma "Ardos holding", "MK komerc" je vlasnik 14,24 odsto, a Dragijana Radonjić -Petrović 0,8 odsto

BEOGRAD - Najveći pojedinačni akcionar Novosti je austrijska firma "Ardos holding" sa 1.822 kupljene akcije. Sledi brokerska kuća "MV investments", u vlasništvu "MK komerca" srpskog biznismena Miodraga Kostića, sa kupljenih 960 akcija, zatim domaća firma..


U školama obeležen početak nove školske godine, prvaci dobili poklone

Đacima obećano da će manje učiti

Roditelje je obradovala vest da će svim učenicima ove godine gradivo biti rasterećeno. Prva četiri razreda učiće ..

BEOGRAD - Zdravo prvaci, školski junaci! Ovako su juče najmlađe učenike OŠ "Branislav Nušić" u Beogradu pozdravili stariji đaci. Prvacima je pripremljen svečani doček na kome ..


Vlada Srbije izdvojiće za avijaciju 30 miliona evra

BEOGRAD - Iz nacionalnog investicionog plana Vlada Srbije će za remont i modernizaciju vazduhoplovstva u ovoj i idućoj godini izdvojiti 30 miliona evra, najavio je ministar finansija Mlađan Dinkić prilikom jučerašnjeg obilaska vojnog aerodroma u Batajnici. Prema ..


Veljko Džakula,predsednik Srpskog demokratskog foruma u Hrvatskoj

Nova diskriminacija i getoizacija Srba

Odluka hrvatska vlade o dodeli stanova Srbima koji su zbog raznih okolnosti izgubili stanarska prava i stanove predstavlja neugodno iznenađenje..

Posle višegodišnjeg pritiska međunarodne zajednice, što je samo jedan od dokaza o "suverenosti" državica nastalih od bivše Jugoslavije, prošle sedmice hrvatska vlada..


Reporter Glasa u Prištini, Kosovu Polju, Gračanici i severnoj Mitrovici

Albanci srpski govore - nasamo

Stariji se raspituju za Marakanu, za Crvenu zvezdu, sećaju se kako je nekada bilo, ali obavezno pomenu Miloševića i da ..

Vi ste izgubili, mi smo pobedili i to je to! - reče pobednički se smejući urednik prištinskog Ekspresa novinaru Glasa. Zvonjava mobilnog telefona odvukla ga je iz udobnosti ..


 

     

FastCounter by LinkExchange