GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 1. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Nebojša Ilić novi direktor Univerzijade

Dosadašnji gradski sekretar za sport, Nebojša Ilić, ubuduće će obavljati funkciju direktora Univerzijade koja će se u Beogradu održati 2009. godine, rekla je juče Radmila Hrustanović, zamenica gradonačelnika. Ona je dodala da još nije odlučeno ko će doći na funkciju sekretara.

Ilić, koji se juče oprostio od saradnika na konferenciji za novinare u Skupštini Beograda, bio je na ovoj funkciji proteklih šest godina. Prema njegovim rečima, radna atmosfera u sekretarijatu je bila veoma pozitivna i izrazio je želju da se dobra saradnja i u buduće nastavi. Inače Ilić, koji je i selektor veslačke reprezentacije, na novu funkciju prelazi sutra.

Zamenica gradonačelnika rekla je da je Ilić, uveo "apsolutno nov sistem rada" u gradski sekretarijat za sport, što je, prema njenim rečima, donelo izvanredne rezultate. Od 2000. godine broj sportskih saveza se povećao za 80 odsto, a ulaganja budžetskih sredstava su uvećana sedam puta. Ove godine za sport je izdvojeno 80 miliona dinara, a za 2007. godinu sport će iz gradske kase dobiti 100 miliona dinara. Najznačajnija ulaganja u proteklim godinama su ona u sportske centre "Tašmajdan" i "Pionirski grad", kao i u Javno preduzeće "Ada ciganlija".

A. L.


vesti po rubrikama

^Beograd

Velika razlika u prosečnim neto zaradama zaposlenih između beogradskih opština
Počinje sterilizacija pasa u Beogradu
Akcija Glasa : Biramo najbolji restoran u gradu
Za kulturu iz gradskog budžeta 60 miliona
Nebojša Ilić novi direktor Univerzijade
Fantastični "Simpli Red" sinoć u Beogradu
Beogradske palate komercijalizovane i izdate firmama
 


     


FastCounter by LinkExchange