GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 1. 9. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Akcija Glasa : Biramo najbolji restoran u gradu

Čile u samom centru Beograda

U restoranu "Santiago" vas posle obilne porcije egzotičnih specijaliteta očekuje flamenko igranka

Ukoliko volite egzotiku dalekih destinacija, zanimljivu kulturu daleke Južne Amerike, a niste u mogućnosti da odete preko okeana, preostaje vam da bar probate specijalitete iz ovih krajeva. U samom centru grada, u Ulici majke Jevrosime, možete da se počastite jelima iz kuhinje restorana "Santiago", jedinog koji u Beogradu služi latinoameričku kuhinju. Danas, u Glasovoj akciji predstavljanja najkvalitetnijih i najposećenijih restorana predstavljamo vam "Santiago".

U ovom restoranu služi se čileanska hrana, mešavina mediteranskog ukusa i egzotike. Sladokusci predlažu da kada jednom ovde dođete, treba probati sve, od tortilje u sosu, preko salata, do čuvenih ribljih specijaliteta. Inače, čileanska kuhinja je poznata po jelima od ribe, a posebno izdvajamo oslić u sosu i mariniranu škarpinu. Međutim, nećete pogrešiti ni ako se odlučite za dimljenog lososa ili jagnjeće pečenje sa limunom. Oni koji paze na liniju, i naruče salatu, mogu da uživaju u salati "val paraiso", salati sa biftekom ili salati "peruana". Posebna pogodnost je i to što ovde možete poručiti i nešto sa vegeterijanskog menija. Cene su povoljne, ukoliko ste navikli da redovno ručavate ili večerate u gradskim restoranima, pa tako za obrok za jednog u "Santiagu" treba izdvojiti, u proseku, 1.000 dinara.

Ona druga strana svake ugostiteljske usluge, enterijer, muzika i piće, takođe vas neće razočarati. Muzika koja se ovde sluša je uglavnom kubanska. Uveče vas očekuje živa svirka, a vikendima se nemojte iznenaditi ukoliko se nađete u sred prave flamenko igranke. Enterijer je uređen u kombinaciji drveta i gvožđa, sa ukusnim detaljima iz kulture južnoameričkih zemalja.

Danas smo završili sa predstavljanjem svih restorana, kafića, klubova i splavova sa naše liste. Vi se i dalje možete javiti na naš telefon 062/ 296-521 i glasati, a od sutra vam predstavljamo i neke od vaših predloga koji su dobili najveći broj glasova u našem izboru za najzanimljivije mesto za provod.

A. L.


vesti po rubrikama

^Beograd

Velika razlika u prosečnim neto zaradama zaposlenih između beogradskih opština
Počinje sterilizacija pasa u Beogradu
Akcija Glasa : Biramo najbolji restoran u gradu
Za kulturu iz gradskog budžeta 60 miliona
Nebojša Ilić novi direktor Univerzijade
Fantastični "Simpli Red" sinoć u Beogradu
Beogradske palate komercijalizovane i izdate firmama
 


     


FastCounter by LinkExchange