GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 31. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


Na vojnom aerodromu u Kraljevu održane trke "1 on 1 street race"

Petošević najbrži u Lađevcima

Vojni aerodrom Lađevci je proteklog vikenda bio domaćin još jednog zvaničnog okupljanja ljubitelja amaterskih trka ubrzanja u organizaciji "1 on 1 street race". Manifestacija pod nazivom "Konačna odluka" bila je pravi izazov za postizanje konačnih, najboljih rezultata i obaranje nacionalnog rekorda.

Više od 40 takmičara u svojoj klasi borilo se za cilj pravca 402 m. Najbolje vreme u najjačoj klasi "adrenalin" postigao je Slobodan Petošević sa automobilom marke "BMNJ M3 E36", čime je postavio i novi nacionalni rekord 12.291 sec! Publika je takođe mogla da uživa u revijalnom takmičenju u kome su snage odmerili serijski "seat leon 2.0 tfsi" i "porše 996".

LJubitelji serijskih automobila imali su priliku da se upoznaju sa svim karakteristikama izloženih automobila marke "seat". Pored trka ubrzanja održano je takmičenje: 1 na 1 street style (izbor za najlepši automobil) i DB drag (izbor automobila sa najsnažnijim ozvučenjem). Manifestacija "Konačna odluka" održana je u vrhunskim takmičarskim i bezbednosnim uslovima i uz najsavremeniju opremu koja je neophodna za ovakve događaje, jer, prema rečima organizatora, "bezbednost takmičara i publike je na prvom mestu"!


vesti po rubrikama

^konjske snage

VOZILI SMO Nova : "ibica", najpoznatiji "Seatov" automobil
Na vojnom aerodromu u Kraljevu održane trke "1 on 1 street race"
"Tojota SCG" započela prodaju svog modela iz D segmenta
 


     


FastCounter by LinkExchange