GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 29. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Posle poslednjih događaja, napeta situacija na Kosovu i Metohiji

Incidenti - uvod u šire sukobe?

Pripadnici Kfora i KPS-a blokirali su juče oko podne put od Dečana prema manastiru jer se sumnjalo da je postavljena eksplozivna naprava. Nojkić: Bio sam optimista. Trajković: Srbi na Kosmetu često podsećaju na ovce pred klanje

BEOGRAD - Srbi na Kosovu i Metohiji, posle poslednjeg bombaškog napada u Kosovskoj Mitrovici, strahuju da bi moglo da dođe do novih napada. Na mogućnost nasilja upozorila je juče i komesar EU za spoljnu politiku ..

alt= kompletan tekst...


Smrtonosno leto na srpskim drumovima

Kobni godišnji odmori

Uzroci saobraćajnih udesa su neprilagođena brzina, alkohol, umor vozača, neiskustvo i želja za skretanjem pažnje mladih a nesigurnih vozača

Drugog dana policijske akcije kontrole bezbednosti saobraćaja, na putevima Srbije poginulo je najmanje osmoro ljudi. U direktnom sudaru "audija" i kombija kod Beške stradali su Dragan Nikolčević (38), njegova supruga Malina (36) ..

alt= kompletan tekst...


Reporter Glasa istražuje uzroke prošlonedeljnih velikih požara na grčkom poluostrvu (1)

Crnogorci upalili Halkidiki?!

Na listi osumnjičenih su i Turci i Bugari "ljubomorni zbog jedne od najuspešnijih grčkih sezona". Konzul Srbije izdao saopštenje da je u pitanju "mešoviti prirodni i ljudski faktor". Istraga o uzrocima nije gotova

Telefon je zazvonio negde oko pola sedam. Steva se javio Nikoli. - Je l' vidiš neki dim u brdu? - pitao je Steva. "Ma jok, nije ništa". Pet minuta kasnije, opet je zvao Steva: " Mnogo veliki dim. Je l', vidiš" - bio je uporan Steva ..

alt= kompletan tekst...


Potpredsednik Republičke skupštine Milan Marković

Država kao talac vlade

Vladajuće partije tretiraju Ustav kao glavni politički adut, kojim manipulišu tako da se što duže održe na vlasti

BEOGRAD - Potpredsednik Skupštine Srbije Milan Marković (DS) u razgovoru za Glas ocenjuje da je zakonodavno telo čiji je potpredsednik potpuno degradiran organ vlasti, koji je "kao talac partijskih oligarhija potpuno izgubio kontrolu nad vladom" ..

alt= kompletan tekst...


Tomo Zorić, portparol specijalnog tužilaštva, demantuje glasine

Bagzi na sigurnom, adresa tajna

To što javnost ne zna gde se Milenković nalazi dokaz je da policija i tužilaštvo dobro rade svoj posao, ocenio je Tomo Zorić

BEOGRAD - Adresa Dejana Milenkovića Bagzija, svedoka saradnika u procesu za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, ne može biti poznata javnosti, izjavio je za Tanjug Tomo Zorić, portparol specijalnog tužilaštva za borbu protiv ..

alt= kompletan tekst...


Navijači Crvene zvezde i Partizana obeležili 4. kolo Meridijan Superlige

Bakljadom protiv policije i uprave

Bolje da bakljadom napunimo osiromašenu kasu Zajednice Superligaša, koja će to da iskoristi za dobrobit fudbala, nego da tim novcem džepove pune ljudi iz Partizana. Imamo zajednički cilj sa Zvezdinim navijačima, a to je da uradimo sve što je u našoj moći da policija ne ugasi organizovani navijači pokret, a policija to, javno i tajno, radi poslednje dve godine, rekao je jedan od vođa "grobara"

Ako je ekskluziva ovog kola Meridijan Superlige poraz Partizana od Vojvodine, onda su glavne vesti sa tribina bakljada i provokativne parole "grobara" i "delija". Navijači "večitih rivala" su, iz različitih razloga, iskoristili isti scenario ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange