GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 28. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
Foto

Zdravstveno stanje devetoro povređenih je stabilno

Stanje u severnoj Kosovskoj Mitrovici juče je bilo mirno

Srbi nisu podlegli panici

Zdravstveno stanje devetoro povređenih je stabilno. Zvaničnici osudili napad

KOSOVSKA MITROVICA/BEOGRAD - Situacija u severnom delu Kosovske Mitrovice juče je bila mirna, ali napeta zbog preksinoćnog bombaškog napada na kafić "Dolče vita", u neposrednoj blizini mosta ..

alt= kompletan tekst...


Ekskluzivno za Glas javnosti bivši oficir UN u Kninu Klod Belerouz svedoči o "Oluji"

Namerno ubijali Srbe
i uklanjali tragove

Belerouz: Nekoliko oficira UN prijavilo je Haškom tribunalu ratni zločin nad srpskim civilima i mene su intervjuisali, ali od toga ništa nije bilo

OTAVA - Major Klod Belerouz služio je u snagama UN (Unprofor) koji su, u skladu s Rezolucijom SB UN, 1992. raspoređeni u tadašnjoj Republici Srpskoj Krajini da bi nadgledali postignuto primirje između ..

alt= kompletan tekst...


ISTRAŽIVANJE: Glas javnosti i agencija IPRES istražuju stavove građana Srbije prema bezbednosti na Balkanu i u svetu

Nacionalni odnosi remete bezbednost

Odgovarajući na pitanje šta u najvećoj meri ugrožava bezbednost na Balkanu, najveći broj ispitanika odgovorio je da je to mešanje SAD u unutrašnje stvari država u regionu

Tragajući za odgovorima šta je to što, u najvećoj meri, ugrožava bezbednost na Balkanu, Glas i Ipres su ih potražili u stavovima javnog mnjenja Srbije i dobili odgovor da situaciju na našim prostorima, zbog njegove geopolitičke ..

alt= kompletan tekst...


Teška saobraćajna nesreća na putu Čačak-Užice

Poginula trojica mladića

U direktnom sudaru "pežoa 307" i kamiona život su izgubili Nenad Bogavac (31) iz Pančeva i Marko Nikolić (24) iz Starčeva, kod Pančeva, dok je na putu ka bolnici preminuo mladić čiji identitet još nije poznat. Teško povređen Milan Krsmanović (18) iz Pančeva

ČAČAK - Tri osobe su izgubile život, a jedna je teže povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 5 sati i 50 minuta dogodila na magistralnom putu Čačak-Užice u mestu Međuvršje. Do nesreće je došlo kada je putnički automobil ..

alt= kompletan tekst...


Od 1. septembra učenici od petog do osmog razreda učiće po skraćenim nastavnim programima

Lekcije kraće, više časova za vežbanje

Gradivo će najviše biti skraćeno iz matematike, istorije, geografije, fizike i hemije

BEOGRAD - Od 1. septembra učenici od petog do osmog razreda učiće po skraćenim nastavnim planovima i programima. Nastavni programi za starije osnovce objavljeni su u Prosvetnom glasniku, a nastavnici mogu već sada na osnovu njih ..

alt= kompletan tekst...


Dodeljene nagrade na 41. filmskim susretima glumaca u Nišu

Gran pri Naisa Petru Kralju

Nagradu "Car Konstantin" dobio je Milan Gutović za uloge u filmovima "Uslovna sloboda" i "Sedam i po", nagradu "Carica Teodora" Nada Šargin za ulogu u filmu "Sutra ujutro". Lazar Ristovski najpopularniji glumac festivala

NIŠ - Glumac Petar Kralj dobitnik je prestižne nagrade 41. filmskih susreta glumaca u Nišu - gran prija Naisa za ulogu Obrada Srećkovića u filmu "Sinovci", saopštila je juče predsednica žirija Snežana Nikšić ..

alt= kompletan tekst...

 

     

FastCounter by LinkExchange