GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 28. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Optužiće vas za nešto čega niste ni bili svesni. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pažnja. Odlučite se - ili prihvatite to da vam prija ili ostavite na miru osobu koja ima neobična osećanja za vas. Nervoza. Novac koji ste očekivali prošle nedelje danas konačno stiže na vaš račun. Nailazite na proteste svojih saradnika i šefova, oni kao da nemaju razumevanja za slobodan duh kojim zračite. Savetuje se timski rad jer, pomoću partnerstva, ostvarujete izuzetne rezultate. Pred vama je uspešan poslovni dan u znaku uređivanja društvenih i poslovnih kontakata. Pod uslovom da niste "zabrljali", biće i ljubavi. Očekujte dobro raspoloženje i uživanje u svim stvarima koje volite. Biće ljubavi, hrane i pića. Ipak, ne preterujte. Na poslovnom planu uspeh je veći od očekivanog, iako ste počeli da gubite strpljenje. Naporan dan pun nerešenih problema. Polako se spuštate na zemlju i prihvatate surovu stvarnost.

 

RAK LAV DEVICA
Nije prijatno, ali kolo sreće se okreće. Budite strpljivi, što će biti najteže i posvetite više pažnje zdravlju. Posle nekoliko neprijatnih dana, i vama je svanulo sunce. Jedan od razloga za vedro raspoloženje je novac. Volite ga gotovo podjednako kao i osobu u koju ste trenutno zaljubljeni. Od Škorpije ćete imati podršku. Cvetate. Pošto to činite s tolikim intenzitetom, morate voditi računa da ne precvetate. Umerenost i odmerenost u svemu su najbolja varijanta. Ne prihvatajte principe ponašanja osoba iz okoline. Puno posla uspevate da uradite, ali su premor i loše zdravlje rezultat napora, koji ulažete u sve čega se latite. Morate biti manje entuzijasta i shvatiti da drugi misle drugačije. Ne uzimajte na sebe poslove saradnika. Pred nama su divni trenuci u još divnijoj atmosferi. Okruženi ste ljudima koje volite, prijateljima posebno. Gostite se, iako ste sebi dali reč da ćete držati dijetu. Očekuje vas finansijski dobitak.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pokušavate da odgonetnete jednu enigmu. Strpite se još dan dva i odgovor ćete dobiti s lakoćom. Razmišljanja o starom problemu nikuda ne vode. Spasavajte trenutnu situaciju kako god znate jer je ona krizna. Uz nečiju podršku uspevate da izdejstvujete službeno putovanje ili dobijate poziv za nešto slično. Ukoliko ne ide onako kako ste zamislili, ne očajavajte. Biće bolje! Odlučno hvatate sudbinu u svoje ruke. Bez ičije pomoći fantastično funkcionišete. Jedan od razloga za to je i sama pripadnost ovom izrazito snažnom znaku. Odlučite šta želite od voljene osobe jer, ako ste neodlučni, treba da znate da je konkurencija neumoljiva. Dok se mudri namudrovaše, pametni se naživeše. Vi ste mudri, zadubljeni u ozbiljne probleme, idealističke i perfekcionističke težnje. Pošto su okolnosti dijametralno različite, nervirate se. Mnogi Strelci planiraju godišnji odmor, maštaju o toplim predelima, a tu ih uspeh prati na svakom koraku.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Komunikativni ste, nemirni i nevaljali. Da li su razlog tome zvezde ili zaljubljenost? Pravi Jarac je zaljubljen u samog sebe, ali je takvih malo. Zapitajte se u opravdanost žrtvovanja i nerviranja zbog najbližih. Zbog nekoga ili nečega ćete se razočarati i osećati kao da su vam sve lađe potonule. Uključite razum kako ne biste propustili idealnu šansu. Udaranje glavom o zid može vas skupo koštati. Ljudi oko vas imaju "velike" planove, zato morate pokušati da se i vi nađete u njima. Ili menjajte ideje ili sebe. Nešto morate! Ne paničite, već smireno sačekajte pravi momenat. Videćete da ne vredi da se nervirate unapred. Nezadovoljni ste sobom, ali grešite jer postoji više činilaca koji utiču na sreću. Recimo - duševni mir! Kad bolje razmislite, zdravlje nema cenu, a svoj organizam niste poštovali. Ide vam se na odmor, ali nemate za to dovoljno novca. Morate hitno nešto da smislite jer se nagomilavaju i neplaćeni računi.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak
Profesor Paško Rakić govori o uticaju ultrazvuka na razvoj neurona embriona
Kako da prepoznate da je vaše dete samo na korak do obolevanja
Rešenje za kontracepciju - flaster