GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 28. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 


 

Izbor za mis Šumadije i Pomoravlja održan u jagodinskoj hali sportova JASSA

Budući građevinac postala misica

Laskavu titulu osvojila Aleksandra Ilić, učenica srednje građevinske škole iz Jagodine. Prva i druga pratilja su Katarina Raković iz Kragujevca i Sunčica Janićijević iz Čačka

JAGODINA - U jagodinskoj hali sportova JASSA održan je u petak jubilarni, deseti po redu izbor za mis Šumadije i Pomoravlja, u organizaciji Studija SC iz Jagodine. U takmičarskom delu je učestvovalo devetnaest finalistkinja, od kojih je žiri izabrao Aleksandru Ilić, učenicu srednje građevinske škole iz Jagodine, za nosioca laskave titule mis Šumadije i Pomoravlja 2006. godine.

- Prvenstveno želim da završim školu, a hobi mi je manekenstvo. Volela bih da budem model i nadam se da ću to postići svojim daljim aktivnostima - kazala je Aleksandra Ilić.
- Osećam se u isto vreme i odlično, ali i zbunjeno. Zadovoljna sam i izuzetno uzbuđena - zaključuje ovogodišnja misica.

Titule prve i druge pratilje dobile su Katarina Raković iz Kragujevca i Sunčica Janićijević iz Čačka. Pored ovih titula, žiri je dodelio titulu mis osmeha Ani Bošković iz Jagodine, a Dijani Andrejić iz Jagodine titulu mis šarma. Sve devojke su zadovoljne samim izborom i drago im je da su učestvovale.

UZ TITULU I POKLONI

Sve devojke koje su ponele neku od titula dobile su i simpatične poklone. Tako su misica i pratilje dobile zlatni nakit, poklon zlatare "Sibinović" iz Jagodine, dok su mis šarma i osmeha dobile srebrni nakit, poklon parfimerije "Tanja", takođe iz Jagodine. Darodavac najveće nagrade predstavnik "Evropa tursa" iz Paraćina na proglašenju ponudio je nagradno putovanje, tako da će ovogodišnja mis provesti nedelju dana u Italiji.

- Veoma se lepo osećam. Nadala sam se da ću ući u uži izbor i želja mi se ispunila. Atmosfera kod devojaka je bila veoma lepa. Dobro smo se slagale i, naravno, neko je morao da pobedi - sa ushićenjem nam govori Sunčica Janićijević, druga pratilja.

- Za mene je ovo novo iskustvo i lepo druženje - objašnjava nam Dijana Andrejić. - Meni je sve ovo zanimljivo, tim pre što učim likovnu akademiju u Nišu, a omiljeni mi je predmet fotografija. Rado fotografišem, ali volim i da poziram - završava ona.

Sam izbor je zbog loših vremenskih prilika održan u zatvorenom, iako je organizator sve pripremio da se održi na letnjoj sceni na Đurđevom brdu. Iako je zbog vremena i poseta bila nešto slabija od očekivane, atmosfera među takmičarkama i publikom nadoknadila je sve nedostatke.

- Organizacija izbora za mis je jako nezahvalan i težak posao. Neke od ranijih misica su nastavljale karijeru modela u Beogradu, a bilo je i onih koje su nastavljale karijeru u inostranstvu. U svakom slučaju, drago mi je da je manifestacija opstala 10 godina, što mogu da zahvalim mom prijatelju i glavnom organizatoru Momi Obrenoviću - kaže vlasnik Studija SC Siniša Cvetković.

U muzičkom delu programa publiku je zabavljao orkestar Gordana Tasića sa vokalnim solistima Draganom Pantićem, Verom Nešić i Novicom Negovanovićem.

Tekst i foto: Zoran Stojković


vesti po rubrikama

^Šumadija i Pomoravlje

Izbor za mis Šumadije i Pomoravlja održan u jagodinskoj hali sportova JASSA
U toku procena štete posle grada u paraćinskom kraju
Skupština opštine Knić danas vanredno zaseda
Vremenski uslovi uticali su na prinos useva na poljima u Rasinskom okrugu
   


     


FastCounter by LinkExchange