GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 26. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Zbog čega još ne zaseda Skupština Republike Srbije

Izbor ministra koči poslanike

Vučić: Vlast će kupovati vreme. Stevanović: Vladajuća koalicija će pronaći "šifru" za zastoj u radu Skupštine

BEOGRAD - Srpski parlament se ne sastaje, iako je prošao letnji odmor od mesec dana, što ukazuje da vladajuća koalicija ima problem koji ne može da reši...U Batajnici sahranjeni radnici stradali u Novom Beogradu

Preživeo rat, stradao na poslu

Poslednjem ispraćaju Milana Drče, Đorđa Ušljebrke i Branka Smiljanića prisustvovalo više stotina ljudi, članova familije i prijatelja, uglavnom zemljaka iz Benkovca

BEOGRAD - Predgrađe prestonice Batajnica juče je bila centar tuge u Srbiji jer su za tri sata sahranjena tri čoveka, Zdravko Drča (52), Đorđe Ušljebrka (53) ...


GLAS ISTRAŽUJE : Velika nesrazmera u ponudi i potražnji na tržištu izdavanja stambenog prostora u Srbiji

Do stana teško preko oglasa i uz pomoć agencija

Da biste našli stan u Beogradu, treba vam ..

Kraj avgusta i početak septembra uobičajeno su vreme za potražnju stanova, naročito u univerzitetskim centrima, s obzirom na ..


Beograđanin Krsta Mandić vlasnik je prvog i jedinog žirokoptera u Srbiji

Nije helihopter, ali liči

Kada se zasitio zmajarenja Krsta Mandić je u Srbiju, čak iz Amerike, "dovukao" prvi žirokopter sa domaćom registracijom. Nekom vazduhoplovnom laiku ova letilica, oznake "yu - zbg", parkirana u hangaru aerodroma u Lisičijem jarku, izgledala bi, verovatno, kao malo ..


Uroš Dojčinović, gitarista, o trećem "Savacium klasik festu"

Sponzorisali smo Ministarstvo

Priča se o decentralizaciji, ali to nije isto kao kad ja stavim gitaru pod mišku i uputim se u Vladičin Han ili Novi Bečej. Neka mesta u unutrašnjosti su mrtvo more i situacija je gora nego pre nekoliko godina

avacium klasik fest, treći internacionalni festival klasične muzike predstaviće, od 6. do 11 septembra, u Kulturnom centru u Šapcu..


Počeo Sajam udžbenika u Beogradu i trajaće do 5. septembra

Šarene knjige, al' šarene i cene

Za prvake roditelji moraju izdvojiti od 2.400 do 3.000 dinara, zavisno od izdavača. Za starije osnovce potrebno je mnogo više novca, pa je već za petake..

BEOGRAD - Tradicionalni Sajam udžbenika, u organizaciji Udruženja izdavača udžbenika, "Narodne knjige" i Saveza učitelja Beograda, počeo je juče u Domu sindikata ..


Dve žene poginule u sudaru kod Lajkovca

LAJKOVAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče posle 13 sati dogodila u Slovcu kod Lajkovca, u sudaru gradskog autobusa "Evrope bus" iz Valjeva i putničkog vozila marke "audi 80", valjevske registracije, dve žene su poginule, a dvoje, lakše i teže povređenih, zbrinuto je ..

 

     

FastCounter by LinkExchange