GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 25. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Premijer o sprovođenju Akcionog plana i Ratku Mladiću

Izručićemo ga, ako je u Srbiji

Vlada Srbije će onog trenutka, kada otkrije da se na našoj teritoriji nalazi Ratko Mladić ili bilo koji drugi od optuženika da ih izruči Hagu. Kosovo će ostati deo Srbije, ne samo rečima, već i krupnim slovima u budućem ustavu

BEOGRAD - Premijer Vojislav Koštunica izjavio je juče da je zadovoljan dosadašnjim rezultatima sprovođenja Akcionog plana za završetak saradnje s Haškim tribunalom i naglasio ..


Batajnica oplakuje nastradale građevinare

Batajnica je juče bila zavijena u crno. Porodice Đorđa Ušljebrka, Branka Smiljaniča i Zdravka Drče, tragično nastradalih radnika zemunske firme "Elita kop", oplakivale su svoje najmilije. Ista slika u sve tri porodične kuće, smeštene na različitim krajevima najvećeg zemunskog ..


Prema podacima Zavoda za statistiku, prosečna plata u julu bila je 21.774 dinara

Petina gladuje, a u proseku - životarimo

Prosečna neto zarada u Beloj Palanci svega 6.952 dinara, u Ivanjici 7.768, u Svrljigu 8.368, a u Lazarevcu 35.923, u Surčinu 34.389 i u Beočinu 32.471 dinar..

Statistika je, vole neki da kažu, najtačniji zbir netačnih podataka. I u istinitost ove tvrdnje lako je uveriti se kada se govori o prosečnim zaradama. Prema ..


Potrošači električne energije duguju Elektroprivredi 350 miliona evra

Neplatišama stižu makaze sa odmora

Struja se isključuje i zbog neplaćenog računa od 6.000 dinara ukoliko nije plaćen više godina

BEOGRAD - Svi potrošači koji duguju Elektroprivredi Srbije za utrošenu električnu energiju mogu narednih dana da očekuju montere na svojim vratima koji će ..


Nastavljena crna serija na putevima Srbije

Poginule trudnica i njena kćerka

Kod Vrčina nastradala turska državljanka Elis Jildiz (25) i njena dvogodišnja devojčica, dok je petogodišnji sin zadobio teške povrede. U nizu nesreća u prethodna dva dana život izgubile četiri osobe

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći, kod Vrčina, na autoputu Beograd-Niš, juče je, oko 14 sati poginula turska državljanka Elis Jildiz (25) i njena dvogodišnja ćerka, dok je petogodišnji sin zadobio teške povrede i odmah je prevezen u Urgentni centar. Jedino je ...


Jovan Maljoković, džez saksofonista, kompozitor i aranžer, povodom albuma "Zauvek"

Otrgli smo se strahu od izlaska u svet

LJudi ne shvataju da imamo originalnu muziku koja se sviđa svetu, jer je u njoj sadržan naš strahovit temperament izuzetno talentovane nacije.Osnova je u tradicionalnoj muzici, a ostalo zavisi od vašeg pristupa

- Albumom "Zauvek" hteo sam da pokažem da džez muzičari mogu jednako kvalitetno da rade i "komercijalnu" muziku. Ovo ostvarenje može se ..

 

     

FastCounter by LinkExchange