GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 23. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ješića ne zavaravaju porazi Maribora u nacionalnom šampionatu

Znamo za slovenački jadac

Cilj im je da naprave uspeh u evrotakmičenju, pa su prvenstvo stavili po strani. Ali, neka ih. Neka rade šta hoće, znam samo da će Partizan u svakom takmičenju uvek igrati sa najjačim timom, kaže trener Partizana

Beogradske "crno-bele" put u Evropu vodi preko Maribora. Međutim, da bi vizirali kartu za prvo kolo Kupa UEFA fudbaleri Partizana moraju sutra (21) da eliminišu slovenačkog predstavnika, kojeg su već savladali (2:1) pre dve nedelje u Humskoj.

VRATIO SE RADONJIĆ

Na spisku od 18 fudbalera koji će putovati u Maribor, osvanulo je jedno novo-staro ime - Srđan Radonjić. Napadač "crno-belih" zamenio je u timu Miloša Bosančića, koji ostaje u Beogradu.
- Asprogenis je tu umesto povređenog Pantića. Lomić se oporavio i vraća se u tim, a Radonjić je dobro radio u prethodnom periodu i nametnuo se. Doduše, verovatno bi pre njega u timu bio Mirosavljević, ali nema pravo nastupa u Kupu UEFA. Međutim, bilo ko od igrača koji nisu otputovali u Maribor, može biti starter već u nedelju protiv Vojvodine. Zato u Beograd ostaju kondicioni trener Dejan Ilić i pomoćnik Zvonko Varga da rade sa ostalim igračima.

- Verujem u svoje igrače. Spremni smo da igramo protiv dobrog i čvrstog protivnika, ali idemo da ga pobedimo. Uostalom, tako se i spremamo za meč - ističe Miodrag Ješić, trener Partizana. - Pokušaćemo da nametnemo svoj stil igre. Imam u glavi i sastav i koncepciju, ali budući da su preostala još dva treninga do utakmice, neću saopštiti imena startera. Jedino neki neplanirani događaj može da poremeti ono što sam zacrtao.

Pored iznenađujuće loše igre u prvih 45 minuta beogradskog okršaja, "ljubičasti" su ostvarili rezultat koji im daje pravo na nadu. Miodraga Ješića međutim ne zavaravaju porazi Maribora u nacionalnom šampionatu.

- Odmarali su nekoliko ključnih igrača i veoma su koncentrisani na meč sa Partizanom. Pokušaće da oporave i povređenog kapitena Vuksanovića. Primarni cilj im je da naprave uspeh u evro takmičenju, pa su prvenstvo stavili po strani. Ali, neka ih. Neka rade šta hoće, znam samo da će Partizan u svakom takmičenju uvek igrati sa najjačim timom - izričit je Ješić. - Maribor neće mnogo odstupiti od svoje standardne igre. Međutim, protivnik uvek igra onoliko koliko mu dozvolite, a trudićemo se da im ne dopustimo mnogo.

Ekspedicija Partizana trebalo bi da otputuje u Sloveniju danas u 10.40 časova sa aerodroma "Nikola Tesla", a prvi trening na stadionu "LJudski vrt" održaće u 20.30 časova.

V. Tomković


vesti po rubrikama

^sport

Košarkaši SCG igraju odlučujući meč za plasman u osminu finala protiv Venecuele (9.00)
Ekipa Zemuna ne želi da radi sa trenerom koji je član UO kluba
Uoči današnjeg duela sa Rusima (18), odbojkaši SCG doživeli niz neprijatnosti
Osvajanjem turnira u Montrealu, Ana Ivanović ostvarila najveći uspeh u karijeri
Ješića ne zavaravaju porazi Maribora u nacionalnom šampionatu
Tajson planira da nokautira Kro Kapa
FIFA ispituje ponašanje hrvatskih navijača