GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 23. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ekipa Zemuna ne želi da radi sa trenerom koji je član UO kluba

Igrači oterali Martaća!

Zbog godina, meni je pripala dužnost da vodim treninge. Imam najduži fudbalski staž i kao dete Zemuna biću u ulozi trenera dok se ne isplate dugovanja, otkriva golman Radovan Radaković

Kao malo puta do sada igrači Zemuna bili su jedinstveni te su juče zabranili šefu struke Miodragu Martaću da im vodi trening! Fudbaleri su odlučili da najzad "vide" zasluženo zarađen novac, koji im je Uprava žuto-zelenih više puta obećala, a kako je Martać trener-sportski direktor, odnosno član uprave, odlučili su da sa istom do isplate nemaju nikakva posla..

Igrači, predvođeni najiskusnijim, golmanom Radovanom Radakovićem, treniraju sami i čekaju da im ljudi iz kluba "donesu pare".
- Istina je, trenirali smo sami. Martać nije vodio trening, pošto smo saznali da je član Uprave kao sportski direktor, a svih 22 fudbalera je složno da nećemo nikakav kontakt sa njima. Rekli smo svoje uslove. Imaju rok do narednog ponedeljka. Hoće li dovesti Korejce ili nekog drugog, nama nije važno. Želimo pošteno zarađene pare - jasan je iskusni Radovan Radaković.

ISKOPANA RAKA ZA RANKA KARIĆA

Na stadionu u Gornjoj varoši juče je prisutne zatekao šokantan prizor: Pored klupe za rezervne igrače osvanula je iskopana raka sa imenom finansijskog direktora Zemuna Ranka Karića na kojoj je takođe pisalo "Ovo je kraj, treba da odeš! "
- Bio je to jeziv prizor. Verovatno su navijačima, ako su to uopšte oni učinili, proradile emocije. Razumem ih da žele našem klubu najbolje - jasan je Radovan Radaković.

U slučaju da ne ispune dogovor, kakve ćete poteze preuzeti?
- Kontaktirao sam u ime igrača Zajednicu prvoligaša i sa Miodragom Jankovićem se dogovorio da se sastanemo i vidimo kakve su nam mogućnosti.

Ko vodi treninge "žuto-zelenih"?
- Zbog godina meni je pripala dužnost da vodim treninge. Imam najduži fudbalski staž i kao dete Zemuna biću u ulozi trenera do sledećeg ponedeljka - otkriva Radaković.

Trener Miodrag Martać imao svoju verziju "zemunske priče".
- Podržavam igrače i kao trener i tim menadžer kluba sam uvek bio uz njih. Oni su na terenu pošteno zaradili novac i treba da im se isplati. Dok nisam bio u klubu uspeli su da izmanipulišu neke igrače i da se okrenu protiv mene. Poštujem njihovu odluku da sami treniraju - rekao je Martać.

Da li i vama duguju?
- I meni su ostali dužni. Ali, ja sam najmanji problem. Imam overen ugovor u Fudbalskom savezu Beograda, tako da sam spokojan. Problem je što većina igrača nema ugovor. Ako sam ja problem u klubu, ja ću da odem. Tako sam rekao i direktoru Ranku Kariću - jasan je Martać.

B. Đorđević


vesti po rubrikama

^sport

Košarkaši SCG igraju odlučujući meč za plasman u osminu finala protiv Venecuele (9.00)
Ekipa Zemuna ne želi da radi sa trenerom koji je član UO kluba
Uoči današnjeg duela sa Rusima (18), odbojkaši SCG doživeli niz neprijatnosti
Osvajanjem turnira u Montrealu, Ana Ivanović ostvarila najveći uspeh u karijeri
Ješića ne zavaravaju porazi Maribora u nacionalnom šampionatu
Tajson planira da nokautira Kro Kapa
FIFA ispituje ponašanje hrvatskih navijača