GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 12. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Posledice raspada zajedničke države SCG najpre osetili najstariji građani

Po penzije vozom ili autobusom

Penzioneri će morati da odlaze po primanja u svoje matične države ili da nekog ovlaste da ih podignu. Na prevoz troše i polovinu skromne penzije

BEOGRAD - Oko 3.500 srpskih penzionera koji žive u Crnoj Gori i 1.500 crnogorskih koji žive u Srbiji prvi su osetili posledice nedavnog referenduma i raspada državne zajednice. Naime, penzioneri koji žele da penzije dobiju na vreme narednih nekoliko meseci, odnosno sve dok se ..


Nastavljeni izraelski vazdušni napadi na jug Libana

Na pomolu sporazum u UN?

Diplomate kažu da su usaglašene glavne tačke prerađenog nacrta američko-francuske rezolucije o rešavanju konflikta na jugu Libana

Izraelska vojska suzdržala se juče, 31. dana ofanzive protiv proiranske grupe Hezbolah, od dubljeg kopnenog prodora u teritoriju Libana, ali je nastavila s vazdušnim udarima na ..


Normalizovan red letenja sa beogradskog aerodroma

BEOGRAD - Zatvaranje londonskog aerodroma "Hitrou" i otkazivanje svih letova, kako u domaćem, tako i u međunarodnom saobraćaju, poremetilo je ustaljeni red letenja većine avio-kompanija. Posle celodnevne blokade, već jedan sat posle ponoći 11. avgusta, "Olimpik" i "Er Frans" su ..


Ministar Tomica Milosavljević u Zaječaru otvorio Centar za preventivne zdravstvene usluge

Za zdravstvo još 150 miliona evra

ZAJEČAR - Ne smemo da dopustimo da nam i u budućnosti dnevno umire po jedna žena od karcinoma grlića materice, kao što je to slučaj sada, samo zato što bolest nije na vreme otkrivena - rekao je juče Tomica Milosavljević, ministar zdravlja u Vladi Srbije u Domu zdravlja u..


Glumac Uliks Fehmiju o prijemu filma "Sutra ujutru"

Bez patetike i sentimentalnosti

Trebalo bi da naučimo da na svet i život ne gledamo samo iz sopstvene vizure

U filmu Olega Novkovića "Sutra ujutru" Uliks Fehmiju igra glavnog junaka, koji se vraća iz Kanade u rodni Beograd na četiri dana, i oko koga se plete drama svih ostalih ..


Petoro povređenih na Ibarskoj magistrali

BEOGRAD - Pet osoba teže je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 11.30, na Ibarskoj magistrali, u smeru iz Čačka ka Beogradu, na pola kilometra od motela Šarić.
U nezgodi su učestvovala tri automobila, vozilo Žandarmerije terenac "tojota landkruzer" registracije BG 570 - 017 koji je vozio pripadnik Žandarmerije Dragan Grabić, zatim..

 

     

FastCounter by LinkExchange