GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 10. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Većina Ovnova je danas prilično neurotična i nije u stanju da na vreme uoči lepa događanja. Upravo ste u žiži fantastičnih zbivanja. Ne kukajte, već u njima uživajte. Poslovi se odvijaju bez problema, sve danas teče po uobičajenom planu. Moguć je sukob sa zakonom ili neka druga peripetija s papirima koje izdaju državne ustanove. U narednom periodu intuicija je kod pripadnika vašeg znaka naglašena, pa eto odgovora na neka spontana rešenja. Ona bi u mnogo čemu trebalo da popravi nered u vašem okruženju, za koji neko od saradnika optužuje vas. Lako možete biti upleteni u loše poslovne poteze ako pustite da vas nagovore na nešto što vam je sumnjivo. Idealna kombinacija u narednom periodu jeste Lav ili, eventualno, Ovan. Prijaju vam sve kombinacije sa njima, bilo poslovne, bilo emotivne. Zato, ukoliko vam se ukaže prilika da se družite ili sarađujete sa Lavovima, biće na obostrano zadovoljstvo. Ispunjavajte nedavno data obećanja - čovek se drži za reč.

 

RAK LAV DEVICA
Raspoloženje je nestabilno i varira od raznoraznih vrsta nervoza i nemira do euforije. Koncentracija očajna. Umesto da se bacite na konkretne stvari, opterećujete se nekorisnim idejama i besmislicama. Novca ni na vidiku, ali zato poslovi izviru, a to znači da će biti i para. Razmišljate u stilu - koliko para, toliko muzike. Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima, zaradom. I sve to vas, od svih dana, dotiče baš danas. Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. Organizujte predstojeći vikend u tom pravcu. U međuvremenu će se mnogo toga raščistiti i razvrstati. Ni ne pokušavajte da izigravate mučenika, kad to vama upošte ne bi "stajalo". Nastupilo je poboljšanje, posebno na poslovnom polju. Imate osećaj da je kriza za vama, da ste ušli u period oporavka. Dobro se osećate i pravite lukrativne planove. Sa Vagom ili Jarcem fantastično se slažete i na njih se danas morate osloniti. Trudite se da više vremena provodite u društvu koje vas opušta.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nije dovoljno nešto poželeti, treba biti uporan i to ostvariti. Ništa ne dolazi samo, pa zato malo i zapnite. Narednih dana posedujete najpozitivnije karakteristike znaka i to ne bi trebalo propustiti. Valjda ćete znati šta je najbolje za vas, ne za one koji žele da su vam na prvom mestu. Pod uslovom da vam neko ne stane na žulj, biće sve u redu. Nalazite se na kraju jednog ne baš prijatnog, ali ni lošeg perioda. Poslovni planovi koji vam se motaju po glavi još uvek su "račun bez krčmara", jer nikakav ugovor nije potpisan ni konačan dogovor postignut. Ne znate u kom smeru se kreće vaša nova veza. Ta nedoumica vas opterećuje, prevashodno zbog toga što ne znate šta hoćete. Konstantno ste u nekoj vrsti afekta, bilo da se radi o besu, svadljivosti ili impulsivnosti. Ako primetite da stvari idu pogrešnim putem, ne nervirajte se. Izbrojte do deset pre nego li osujete paljbu na nekoga ko je sasvim nedužan. Posle podne, kad se malo priberte i posvetite voljenom biću, shvatićete svoju nesmotrenost.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Vladate situacijom i uspevate da svemu date pravu meru. Iako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili, ne pretvarajte se u pasivnog posmatrača i mirno čekate svojih pet minuta, već reagujte konstruktivnim idejama. Oko vas je pravi haos u kom se, za divno čudo, odlično snalazite. Organizatorske sposobnosti dolaze do izražaja. Veliku količinu energije iskoristite pametno - za obavljanje poslova. Završavate sve one poslove koji su danima bili u zastoju i koje ste namerno propuštali da završite. Period u kom ste mogao bi se okarakterisati kao težak rad, ali i osnova budućeg uspeha. Jedan pripadnik vatrenog znaka obećao vam je nešto što neće završiti. Poželjno je smanjiti aktivnost. Nije vaš period. Infekcije, upale, problemi sa krvotokom i mnoštvo drugih stvari može vam narednih dana poremetiti život. Zato je na polju poslova sve pod kontrolom i konačno se odvije onako kako ste vi to želeli. Ovan ili Bik opčinjeni su vašim čarima, tako da na emotivnom polju nalazite eventualnu kompenzaciju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za četvrtak