GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 4. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Danas je počelo obeležavanje 11-godišnjice početka "Oluje"

Za tri dana ubijeno 1.960 Srba

U akciji hrvatske vojske "Oluja" nestalo i poginulo 1.960 Srba, od kojih 1.205 civila, među njima 522 žene i dvanaestoro dece

BEOGRAD - Na današnji dan pre 11 godina počela je hrvatska vojno-policijska akcija "Oluja" kojom je u roku od tri dana iz Republike srpske krajine proterano više od 250.000 Srba. I jedanaest godina kasnije, "Oluja" je tema broj jedan u odnosima Srbije i Hrvatske, zbog potpuno različitog sagledavanja tih događaja. Dok se u Srbiji danas obeležava godišnjica od akcije tokom koje je..


Ministar odbrane Zoran Stanković posetio 72. specijalnu brigadu u Pančevu

"Sokolovi" pucali oko generala

Meta u zamračenoj streljani su bili kartonski kriminalci, među kojima je, ni kriv ni dužan, sedeo general-major Dragan Kolundžija!

Kad je prvi put zapucalo iz kasarne "Rastko Nemanjić" u Pančevu, komšije nisu znale šta ih je snašlo. Jedna meštanka nam reče da su se svi po kući dobro isprepadali, a čak su i kokice, izvesno vreme, prestale da nose jaja. Sad je već drugačija situacija, navika je čudo, pa ..


Tragedija porodice Berendika u beogradskom naselju Kumodraž

Tri člana nađeni mrtvi

Mladen Berendika (40) i njegov petnaestogodišnji sin M. B. nađeni su mrtvi u njihovoj kući u beogradskom naselju Kumodraž. Majka i supruga Branka nađena mrtva kod solitera u ulici Vojvode Stepe

BEOGRAD - Mladen Berendika (40) i njegov petnaestogodišnji sin M. B. nađeni su mrtvi u njihovoj porodičnoj kući u Prolomskoj ulici broj 2 u beogradskom ..


Ministar Kojadinović najavljuje 50 izmena Zakona o radiodifuziji

Plašim se prodaje frekvencija

Izmene i dopune Zakona odnose se na sastavljanje kriterijuma za dodelu frekvencija, a odrediće se kome je odgovoran Savet RRA i zaveće se red u etru, u kom ne sme da bude privilegovanih

BEOGRAD - Najbitnije od svih izmena i dopuna Zakona o radiodifuziji jesu one koje se donose na uspešno i jasno sastavljanje kriterijuma za dodelu frekvencija. Zatim, moramo..


Tadić i Koštunica u borbi za budućeg predsednika vlade

Dinkić odlučuje o premijeru

DS: Nemamo bojazan od skorog izlaska na izbore i toga da ćemo .. .
DSS: Uopšte ne strahujemo da ćemo izgubiti premijersko mesto. DS ne može...

BEOGRAD - Boris Tadić i njegova Demokratska stranka u velikom su problemu, pošto ih je prvi put pretekao Vojislav Koštunica sa svojom "domaćinskom Srbijom", ako je ..


Oleg Novković, reditelj filma "Sutra ujutru"

Hiperrealizam sa mnogo poezije

Priča o susretu glavnih junaka koji imaju 30 i kusur, a rastali su se 12 godina ranije, kada je svet bio prepun obećanja

Dva meseca predanog rada autorske ekipe filma "Sutra ujutru" za trpezarijskim stolom scenariskinje Milene Marković i reditelja Olega Novkovića rezultirao je u naboju i snazi krajnjeg..


Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera, demantuje pisanje naše i hrvatske štampe

Novak ostaje pod zastavom Srbije!

Priča da će moj sin promeniti državljanstvo je novinarska patka... Ništa od toga nije tačno, ali šta sad mogu? Jednostavno, neka novinari pišu o tome šta hoće, poručio je Srđan Đoković

Posle neobaveznog razgovora s poslenikom jednog domaćeg štampanog medija, Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića - nema mira. Naime, nezadovoljan..

 

     

FastCounter by LinkExchange